Διαφήμιση

H πρώτη πραγματική φωτογραφία του Samsung Galaxy F

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • H πρώτη πραγματική φωτογραφία του Samsung Galaxy F

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/h-proti-pragmatiki-fwtografia-tou-samsung-galaxy-136723.html']
   Το Samsung Galaxy F, ή πιο ακριβή έκδοση της ναυαρχίδας της Samsung, του Galaxy S5, υπήρξε μόνο στη σφαίρα της φημολογίας. Και όλες οι φήμες συμφωνούσαν σε μερικά χαρακτηριστικά : ότι θα έχει μεταλλικό σασί, QHD οθόνη και Snapdragon 805 επεξεργαστή με 3GB RAM. Το Galaxy F είχε ήδη διαρρεύσει σε υποτιθέμενες επίσημες φωτογραφίες, που το έδειχναν με πολύ λεπτά bezels και είχε επίσης διαρρεύσει και μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.

   Τώρα βλέποντας τη φωτογραφία αυτή μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε το θέμα του μεταλλικού πλαϊνού περιβλήματος. Όπως μπορούμε να δούμε είναι παρόμοιο με αυτό του iPhone 5/5s, ενώ το μπροστινό μέρος μοιάζει με το Galaxy S5. Σύμφωνα με πηγές εκ των έσω, το Galaxy F μοιάζει πολύ με το Galaxy S5, με πλαστικό αφαιρούμενο οπίσθιο κάλυμμα, αλλά με αλουμινένιο πλαϊνό περίβλημα ακριβώς όπως και στα τελευταία iPhones.

   Βέβαια πρέπει να κρατάμε τις επιφυλάξεις μας όσον αφορά την συγκεκριμένη φωτογραφία, αφού δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τη γνησιότητά της, προτού η Samsung ανακοινώσει επίσημα τη συσκευή. Φαίνεται όμως ότι με τόσες διαρροές η στιγμή αυτή πλησιάζει. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι η Samsung όντως είχε ανακοινώσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του Galaxy S5 με QHD οθόνη και Snapdragon 805 επεξεργαστή, το Galaxy S5 LTE-A, το οποίο προοριζόταν για την αγορά της Βόρειας Κορέας και δεν θα έβγαινε έξω από τα σύνορα της πατρίδας της Samsung.
   Πηγή: gsmarena
   [/feedquote]