Διαφήμιση

H Xiaomi ετοιμάζεται να σπάσει το φράγμα των 40 εκατ. συσκευών για το 2014

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • H Xiaomi ετοιμάζεται να σπάσει το φράγμα των 40 εκατ. συσκευών για το 2014

   H Xiaomi ανεβάζει ταχύτητα στις πωλήσεις, και μετά την πρόσφατη ανάπτυξη του δυκτίου της στη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες και την Ινδία - η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε ότι πούλησε 26,1 εκατ. smartphones κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.   Εκτός του δεδομένου οτι έκανε ένα άλμα της τάξεως του 271% από το προηγούμενο έτος, αυτό σημαίνει ότι η Xiaomi έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό των μονάδων που πωλούνται για το σύνολο του 2013.

   Συγκεκριμένα, η Xiaomi πούλησε 18,7 εκατομμύρια smartphones το 2013, και αυτό δίνει μία αύξηση έως και 160% από το προηγούμενο έτος, που είναι πολύ πιό πάνω από τον αρχικό στόχο της, που ήταν οι πωλήσεις 15 εκατομμυρίων συσκευών.

   Για τους πρώτους έξι μήνες του 2014, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi Lei Ιούνιο αποκάλυψε επίσης ότι, τα συνολικά έσοδα ήταν 5,3 δισ. δολ., δηλεαδή έως και 149% αυξημένα σε σχ'εση με την ίδια περίοδο ένα χρόνο νωρίτερα. Ο αριθμός αυτός δεν είναι ενδεικτικός του κέρδους, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά αξιοσημείωτος, δεδομένου ότι Xiaomi κυκλοφόρησε την πρώτη συσκευή της μόλις το 2011.

   Η Xiaomi όπως δήλωσε και ο Lei, αναμένει να ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 40 εκατομμύρια smartphones για το 2014, και όπως είπε, ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 60 εκατομμύρια συσκευές.

   Ο Lei είπε επίσης ότι αναμένει η Xiaomi να πουλήσει, 100 εκατομμύρια smartphones το επόμενο έτος.

   Η Xiaomi έκανε το πρώτο της βήμα έξω από την ευρύτερη περιοχή της Κίνας, μετακινούμενοι σε Σιγκαπούρη ,και πιο πρόσφατα η Ινδία. Οι διεθνείς φιλοδοξίες της εταιρείας οδηγούνται από τον πρώην VP της Google Hugo Barra, και τώρα υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι η Xiaomi, ψάχνει να εισαγάγει τις συσκευές της, περα από την Ευρώπη, και στη Λατινική Αμερική.

   Η Xiaomi έχει κάνει ένα τεράστιο όνομα από την πώληση smartphones, τα οποία συνδιάζουν high-end χαρακτηριστικά, αλλά σε χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένης της Samsung και HTC...

   Πηγή
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Το αξίζουν ……… , τρελά νούμερα , για μια νέα εταιρεία
   Σιγά – σιγά να έλθουν και επίσημα στην Ευρώπη..
   ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )