Διαφήμιση

Η Apple παρουσίασε το iOS 7

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Apple παρουσίασε το iOS 7

   Το νέο λειτουργικό σύστημα, το iOS 7, για τις φορητές της συσκευές παρουσίασε τη Δευτέρα η Apple κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο.

   Το iOS 7, το οποίο θα διατίθεται στους χρήστες από το φθινόπωρο και χαρακτηρίσθηκε από τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, επικεφαλής του σχεδιασμού λογισμικού, Κρεγκ Φεντερίγκι ως η μεγαλύτερηκαι σημαντικότερη ανανέωση από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone, αλλάζει εντελώς τον τρόπο επικοινωνίας του χρήστη με τη συσκευή.
   Περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως Κέντρο Ελέγχου Συσκευής, Κέντρο Ειδοποιήσεων, εξελιγμένη ικανότητα χρήσης πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα, ενώ ακόμη ενσωματώνει την λειτουργία Airdrop, δηλαδή την ασύρματη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των συσκευών όταν βρεθούν σε τοπικό δίκτυο. Ακόμη, εισάγει το iTunes Radio, που είναι μια δωρεάν υπηρεσία ιντερνετικού ραδιοφώνου, βασισμένη στη μουσική που αρέσει τον χρήστη τουiTunes.


   Στις καινοτομίες του iOS 7 περιλαμβάνεται και ο νέος browser Safari. Η νέα έκδοσή του, προσφέρει νέο τρόπο απεικόνισης πλήρους οθόνης νέα λειτουργία smart search καθώς και νέα απεριόριστα tabs.


   Η φωτογραφική μηχανή θα διαθέτει, πλέον, φίλτρα, ενώ γίνεται πιο φιλικός προς το χρήστη ο νέος τρόπο οργάνωσης των φωτογραφιών. Η φωνητική λειτουργία Siri γίνεται με νέες, υψηλής ποιότητας φωνές , ενω το App Store αλλάζει και αυτό λίγο και πλέον προσφέρει αυτόματες ενημερώσεις των εφαρμογών.

   Το iOS 7 προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια με το Activation Lock κι έτσι σε περίπτωση κλοπής το iPhone δεν θα μπορεί να ενεργοποιηθεί ποτέ ξανά οπότε θα είναι άχρηστο.

   Σημειώνεται ότι το iOS 7 έχει ξεκινήσει να διατίθεται στους developers εφαρμογών και αφορά το iPhone, το iPad και το iPod Touch.

   Σαν συμπέρασμα μπορούμε να πούμε ότι η Apple ουσιαστικά αντέγραψε Features που βρίσκουμε στo Android και στο MIUI.
   Για όλους εμάς που ήδη χρησιμοποιούμε το MIUI, μπορούμε να πούμε με συγουριά ότι το NEO OS7 δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από αυτά που έχουμε ήδη εδώ και πολύ καιρό.

   [BHMA]
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση