Διαφήμιση

Xiaomi EOS List : Η λίστα με τις συσκευές που δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις σε Android & MIUI (23/09/2022)

  Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 22/09/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.9.21 ROM για 12 συσκευές.
  Οι υπόλοιπες ROM θα παραδοθούν σταδιακά μόλις έχουμε Source

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Xiaomi EOS List : Η λίστα με τις συσκευές που δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις σε Android & MIUI (23/09/2022)

   New

   Ο/H News from our Magazino έγραψε:

   Μετά την κυκλοφορία του MIUI 13 , δυστυχώς για μερικούς χρήστες, θα πρέπει να περιμένουν ότι οι  Xiaomi ή Redmi συσκευές τους θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στο EoL (στο Τέλος Ζωής), ειδικά εάν αυτές είναι αρκετά παλιές.


   Ο όρος EOL (End Of Life) ή EOS (End Of Support) χρησιμοποιείται για ένα smartphone που επίσημα δεν θα λαμβάνει πλέον ενημερώσεις, ούτε για το λειτουργικό σύστημα του MIUI της Xiaomi, αλλά ούτε για την αναβάθμιση σε νέες Android εκδόσεις.

   Έτσι λοιπόν, μετά από τις ανεπίσημες λίστες που είχαμε δει πριν από αρκετές ημέρες, τώρα σας έχουμε την την επίσημη λίστα που έχει εκδώσει η ίδια η Xiaomi, για όλα τα των smartphone που δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις στο Android, αλλά και ενημερώσεις του κώδικα ασφαλείας.

   Τι σημαίνει η λίστα EOS από την Xiaomi;

   Εάν έχετε μια συσκευή Xiaomi που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα EOS της Xiaomi, δεν θα λαμβάνετε πλέον νέες ενημερώσεις από την εταιρεία. Αυτό περιλαμβάνει και τις ενημερώσεις ασφαλείας από την Google, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους κινδύνους που ενέχει η χρήση μιας παλιάς συσκευής. Ενώ οι συσκευές της Xiaomi είναι γενικά πολύ ασφαλείς, οι παλαιότερες συσκευές μπορεί να είναι πιο ευάλωτες σε κακόβουλο λογισμικό. Επομένως, εάν έχετε μια συσκευή Xiaomi που περιλαμβάνεται στη λίστα EOS της Xiaomi, συνιστούμε την αναβάθμιση σε νεότερο μοντέλο.

   Οι λίστες ενημερώθηκαν στις 23 Σεπτεμβρίου 2022

   Σήμερα ανακοινώθηκε από την Xiaomi, ότι σταματά η υποστήριξη σε αναβαθμίσεις στο Android και στο ΜIUI για τα Xiaomi Mi A3 & Mi CC9e. Αυτό σημαίνει ότι οι ROM που ήδη έχουν κυκλοφορήσει για τις συγκεκριμένες συσκευές θα είναι και οι τελευταίες που λαμβάνουν. Δεν υπάρχει κάποια αναφορά σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, και επομένως αυτό σημαίνει ότι η διακοπή στην υποστήριξη αναβαθμίσεων θα είναι άμεση.

   Οι λίστες ενημερώθηκαν στις 27 Αυγούστου 2022

   Τα Xiaomi Mi 8, Mi 9 και Redmi 7A είναι μεταξύ των νέων συσκευών που προστέθηκαν σε αυτήν τη λίστα. Αυτές οι συσκευές έλαβαν το MIUI 12.5 ως τελευταία ενημέρωση. Μετά από αυτό, δεν θα λαμβάνει ενημερώσεις ασφάλειας ή στο MIUI από τις 25 Αυγούστου.

   Οι λίστες ενημερώθηκαν στις 04 Ιουλίου 2022

   Το Xiaomi Mi 9T Pro γνωστό και ως Redmi K20 Pro βγήκε από το κουτί με MIUI 10 που βασίζεται σε Android 9. Αυτή η συσκευή διέθετε χαρακτηριστικά όπως πλήρη οθόνη 6,39 ιντσών, τριπλή πίσω κάμερα 48MP και chipset Snapdragon 855. Δυστυχώς, το Mi 9T Pro γνωστό και ως Redmi K20 Το Pro προστέθηκε στη λίστα EOS της Xiaomi πριν από λίγες ημέρες. Αυτό επιβεβαιώνει ότι το Mi 9T Pro δεν θα λάβει την ενημέρωση MIUI 13 και δείχνει ότι η τελευταία του ενημέρωση είναι η MIUI 12.5. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν αυτό το μοντέλο, το οποίο εφιστά την προσοχή με τις δυνατότητές του, δεν θα λάβουν ενημερώσεις εκτός εάν παρουσιαστεί σημαντικό σφάλμα.

   Επιπλέον, το Mi 9T, το μοντέλο μεσαίας κατηγορίας της σειράς, προστέθηκε επίσης σε αυτή τη λίστα και προηγουμένως επιβεβαιώθηκε ότι η τελευταία ενημέρωση του Mi 9T, το MIUI 12 που βασίζεται σε Android 11, είναι η πιο πρόσφατη έκδοση για αυτήν τη συσκευή. Δυστυχώς αυτή η συσκευή δεν έχει λάβει την ενημέρωση MIUI 12.5.

   Παρακάτω σας έχουμε την επίσημη θέση της Xiaomi σε ότι αφορά την υποστήριξη των συσκευών της μέσω των ενημερώσεων στο MIUI.

   Επισκόπηση της πολιτικής υποστήριξης προϊόντων

   Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας παρέχουμε συνεχείς ενημερώσεις ασφαλείας για τα smartphone μας, καλύπτοντας τις μάρκες Xiaomi, Redmi και POCO. Οι ενημερώσεις ασφαλείας περιλαμβάνουν γενικά τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας, επιδιορθώσεις ευπάθειας ασφαλείας και άλλες βελτιώσεις ασφαλείας.

   Συνήθως, θα συνεχίζουμε τις ενημερώσεις ασφαλείας για τουλάχιστον 2 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία ενός συγκεκριμένου μοντέλου συσκευής. Θα δημοσιεύουμε και θα ενημερώνουμε τακτικά την παρακάτω λίστα των προϊόντων που μπαίνουν στην φάση end-of-support (EOS), ώστε να σας βοηθήσουμε να ελέγξετε εάν το smartphone σας μπορεί να λάβει τις ενημερώσεις ασφαλείας.


   ***Μπορεί να υποστηρίξουμε τις ενημερώσεις ασφαλείας για 3 χρόνια ή περισσότερο για ορισμένα μοντέλα, τα οποία υπόκεινται σε πραγματικές συνθήκες. Εάν ανακαλυφθεί μια πολύ σοβαρή ευπάθεια ασφαλείας, ενδέχεται επίσης να σας παρέχουμε τις απαραίτητες διορθώσεις ασφαλείας, ακόμα κι αν η συσκευή σας δεν υποστηρίζεται πλέον.


   Οι συσκευές για τις οποίες σταματήσει εντελώς η υποστήριξη (EOS – EOL / 27 Αυγούστου 2022)

   Δεν συνεχίζουμε πλέον τις ενημερώσεις λογισμικού ή υλικολογισμικού (συμπεριλαμβανομένων και των ενημερώσεων ασφαλείας) για τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη λίστα EOS  των προϊόντων που καταγράφονται παρακάτω, και ενδέχεται να μην ανταποκρινόμαστε πλέον και σε αναφορές ευπάθειας ασφαλείας για αυτές τις συσκευές.


   Xiaomi – Mi   RedMi


   Όπως βλέπετε, η τελευταία ενημέρωση από τις παραπάνω λίστες έγινε στις 27 Αυγούστου 2022, οπότε είναι αρκετά πρόσφατη και αναμένεται να ανανεωθεί αργότερα και με επιπλέον συσκευές,  που θα ολοκληρώσουν σύντομα τον “κύκλο ζωής” τους.


   Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

    

   Ακολουθήστε μας και στο Telegram ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

   Αυτή η ανάρτηση Xiaomi EOS List : Η λίστα με τις συσκευές που δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις σε Android & MIUI (23/09/2022) είναι δημοσιευμένη στο News by Xiaomi Miui Hellas.

   Πηγή: news.xiaomi-miui.gr/xiaomi-eos-list-23-september-update/