Διαφήμιση

XIAOMI HONGMI 1w και σύνδεση σε SMART TV με MHL Καλώδιο.

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Ο/H cy67 έγραψε:

   Ο/H GR_Macedon έγραψε:

   Στο παρακάτω video δείχνει πώς συνδέεις το WiDi της LG με το HONGMI.   Το δοκίμασα και εγώ με την δική μου LG 42LM640S-ZA. Στο WiFi Direct το βλέπει, αλλά στο WiDI όχι, όταν πάει να συνδεθεί μου βγάζει η LG ότι δεν υποστηρίζει τη συσκευή (το τηλέφωνο).

   Στο WiFi Direct μπορώ και συνδέω το τηλέφωνο ώστε να χρησιμοποιώ ως τηλεκοντρολ και να στέλνω στρίμινγκ. Το μόνο πρόβλημα είναι το WiDi, δηλαδή να φαίνεται η οθόνη του HONGMI στην τηλεόραση.


   Στο video ενώνει το red rice με LG με τη χήση miracast. Στις προδιαγραφές του το red rice δεν λέει ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα παρά μονο wifi Drect. Aν υπάρχει και miracast ακόμα καλύτερα.
   Τώρα ποντάρω στα μαγικά του SomniusX προκειμένου να δουλέψει το Ace Player στο ρυζάκι μας.


   Το miracast είναι εφαρμογή που μπορούμε να εγκαταστήσουμε ή θα πρέπει να την διαθέτει η συσκευή από την μαμά της?
   Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
   ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • θα δανειστώ ελληνική περιγραφή από το techmaniacs.gr

   Τι είναι η λειτουργία Miracast; Είναι χρήσιμη; Και αν ναι πως δουλεύει;
   Το Miracast είναι στο Android ότι είναι το AirPlay για την Apple. Είναι τόσο απλό! ΤοMiracast μπορεί να αντικατοπτρίσει ασύρματα ένα Android smartphone ή ένα tablet σε μια τηλεόραση ή συσκευή που είναι Miracast-enabled, όπως κάνουν τα iPhones και iPads με το AirPlay σε μια Apple TV. Ο σκοπός και των δύο, (Miracast και AirPlay) είναι να δείτε και να απολαύσετε τα πολυμέσα που διαθέτετε (φωτογραφίες, ταινίες και μουσική) από το smartphone και το tablet σας, στην τηλεόραση και το home theatre.

   Το Miracast έχει αρχίσει να εμφανίζεται στις νέες έξυπνες τηλεοράσεις, καθώς και άλλες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου και του DMP-MST60 player της Panasonic. Ο μοναδικός σκοπός της λειτουργίας αυτής είναι να μπορείτε να δείτε ότι βλέπετε στην οθόνη των συσκευών σας σε μια τηλεόραση ή γενικά μεγαλύτερη οθόνη. Ένα smartphone ή tablet για να μπορεί να είναι Miracast-enabled, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον έκδοση Android 4.2 JellyBean.

   Εκτός από τον κατοπτρισμού της οθόνη στην τηλεόραση, ένα Miracast-enabled smartphone ή tablet (όχι Apple iPhones, iPads, iPods ή Blackberry συσκευές) μπορεί νακάνει streaming βίντεο σε 1080p πλήρους οθόνης με ψηφιακό ήχο 5.1 surround, εάν η πηγή βίντεο είναι σε αυτό το format. Ενώ το Miracast δείχνει ό, τι δείχνει και το τηλέφωνο σας ή η οθόνη του tablet σας, υπάρχει μια χρονική καθυστέρηση μεταξύ της στιγμής που αγγίζετε την οθόνη και τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη. Λόγω αυτού η συγκεκριμένη λειτουργία δεν ενδείκνυται για να παίζετε παιχνίδια.

   Το Miracastείναι χτισμένο πάνω στο WiFi Direct, ένα πρότυπο που επιτρέπει σε δύο συσκευές να επικοινωνούν μεταξύ τους απευθείας, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν μέσα από ένα router. Επειδή καθρεφτίζει απλά τη συσκευή, ταινίες και μουσική με DRM (digital rights management copyright protection) μπορούν να σταλούν στο home theatre χωρίς κανένα πρόβλημα.

   Υπάρχει μεγάλος αριθμός συσκευών με Miracast και οι περισσότερες λειτουργούν παρομοία. Ορισμένες συσκευές έχουν την αυτούσια εφαρμογή Miracast, όπως το media player τηςPanasonic. Κάνετε κλικ στο app και ο player λαμβάνει το σήμα από το τηλέφωνο ή το tablet. Άλλες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του PTV3000 Netgear, λαμβάνουν αυτόματα το σήμα. Για να ξεκινήσετε το mirroring από το κινητό σας, πηγαίνετε στο υπομενού WiFi, στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. Το Samsung Galaxy IV περιλαμβάνει το συγκεκριμένο κουμπί δίπλα από το Bluetooth, στο συρτάρι συντομεύσεων. Μόλις ενεργοποιηθεί, η οθόνη σας εμφανίζεται αμέσως στη τηλεόραση.

   Η λειτουργία Miracast θα περιλαμβάνεται στανέα Windows 8.1 που έχουν προγραμματιστεί για λανσάρισμα στις 17 Οκτωβρίου. Παρόμοια με τη λειτουργία Intel WiDi mirroring, η επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή θα αντικατοπτρίζεται στη συσκευή Miracast και προαιρετικά στην τηλεόραση σας.

   Πολλά blogs συγκρίνουν το Google Chromecast με το AirPlay, αλλά και τα δύο συστήματα έχουν ελάχιστα κοινά πέρα από τη δυνατότητα να στείλετε το βίντεο από ένα smartphone σε μια τηλεόραση. Ενώ μια συσκευή Chromecast μπορεί να αντικατοπτρίζει τις ιστοσελίδες από το Google Chrome σε PC ή Mac, δεν αντικατοπτρίζει όμως το σύνολο της επιφάνειας εργασίας ή την οθόνη ενός smartphone ή tablet. Αντ ‘αυτού, εμφανίζει ένα βίντεο ή μια σελίδα στο διαδίκτυο με τη λήψη του URL.

   Το Chromecast έχει επίσης ένα πλεονέκτημα έναντι των AirPlay και Miracast. Μόλις αρχίσετε να παίζετε ένα βίντεο στην τηλεόραση μέσω του Chromecast, μπορείτε να “φύγετε” από το app και να χρησιμοποιήσετε το smartphone ή το tablet σας για να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Το AirPlay και το Miracast δείχνουν απλώς ό, τι είναι στην οθόνη της συσκευής σας, άρα εάν στο τηλέφωνο ή το tablet σας κλείσει η οθόνη, το ίδιο θα γίνει και στην οθόνη της τηλεόρασης. Ακόμα, το Chromecast δεν μπορεί να παίξει DRM ταινίες και μουσική. Μέχρι όμως οι τεχνολογίες να βελτιωθούν και να προσθέσουν νέα στοιχεία, οι Miracast-enabled συσκευές σε συνδυασμό με το Chromecast είναι η πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.
  • Διαφήμιση
  • Όταν πατάω παράθεση ο Browser Chrome του κινητού παγώνει και με διάφορα κόλπα καταφέρνω να απαντήσω με παράθεση, αλλά συμβαίνουν και ατυχήματα. :)
   Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
   ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • XIAOMI HONGMI 1w και σύνδεση σε SMART TV με MHL Καλώδιο.

   Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει το HONGMI του Mirror στην smart TV του; Να μεταδίδει δηλαδή ότι βλέπει στην οθόνη του κινητού του στην τηλεόραση. Ξέρω ότι με το XIAOMI MI2 γίνεται αλλά για το Ρύζι μου δεν έχω βρει κάτι. Μήπως κάποιος το έχει δοκιμάσει σε HONGMI;

   Εδώ ένα video με HML σε XIAOMI MI2
   Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
   ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Διαφήμιση