poco x3 pro πρώτες εντυπωσεις
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Ενημέρωση για τις XTRV ROM της κοινότητας |
Κυριακή 05 Ιανουαρίου 2023 |
Αναστέλονται
επ'αόριστον οι
ελληνικές Stable
& Developer XTRV ROMs λόγω
αναβάθμισης
στον Server
και
στα Scripts του
Kitchen για
τις ROM.
Ελπίζουμε
να επανέλθουμε
δυναμικότεροι
μέχρι το τέλος
Μαρτίου,
με νέες XTRV
ROMs για όλες
τις συσκευές,
ακόμη και για
όσες έχουν
Mediatek
επεξεργαστές.
Από την ομάδα των Developer της κοινότητας!
-
-
Ο/H topmar έγραψε:
Την εργοστασιακή έχω, αλλά εμένα είναι EU και αυτή βλέπω ότι είναι Global.
-
Τελικά αντί να γίνει η miui 14 καλύτερη είναι χειρότερη ...την δοκίμασα στο δικό μου πολλά bug σε set edit δεν μπορείς να το γυρίσεις σε 90hz screen, μπαταρία την καταπίνει και ας έχω βγάλει όλα τα blotware από μεσα...προσωπικά με απογοήτευσε δεν είδα και τρομερές διαφορές και γύρισα σε miui 13 πάλι και ησύχασα!
-
Ο/H rallye έγραψε:
Τελικά αντί να γίνει η miui 14 καλύτερη είναι χειρότερη ...την δοκίμασα στο δικό μου πολλά bug σε set edit δεν μπορείς να το γυρίσεις σε 90hz screen, μπαταρία την καταπίνει και ας έχω βγάλει όλα τα blotware από μεσα...προσωπικά με απογοήτευσε δεν είδα και τρομερές διαφορές και γύρισα σε miui 13 πάλι και ησύχασα!
Εάν προκύπτει μάλιστα και αναβάθμιση στο Android Version, μερικές φορές επιβάλεται το Factory Reset (Εργοστασιακές Ρυθμίσεις) για να στρώσει η συσκευή. -
[list][*]
[/list]Βρε όλα τα έχω κάνει, αλλά δεν ξέρω... εμένα προσωπικά δεν μου φάνηκε κάποια τρομερή αλλαγή ,πολύ ντόρος για το τίποτα προσωπική μου άποψη, σε άλλους Μπόρει να αρέσει εγώ πάντως είμαι σε 13 και ειναι μια χαρα -
Καλησπέρα παιδιά, εγώ τελικά μετά από σκέψη, το τόλμησα και το αλλάζω (μετά από 1 χρόνο χρήσης) με το ολοκαίνουριο Poco X5 8GB/256GB, το οποίο παρήγγειλα σήμερα.
Σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά, με τις μεγαλύτερες αλλαγές στην οθόνη Amoled + το 5G του Χ5 .
Ελπίζω να δουλέψει η "καταραμένη εφαρμογή" VW We Connect Go στο Χ5
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi Mi9 Lite 6/128 -
Γενικά υποβάθμιση είναι το x5 σε επεξεργαστή χάνει πολύ, καλός ο 695 αλλά ο 860 είναι άλλο επίπεδο σίγουρα μπαταρία θα είσαι πολύ καλύτερα όπως και οθόνη. Αυτό που μένει ίδιο είναι το άθλιο miui.
-
Εγώ να πω την αλήθεια είμαι με Evolution X (Πρόσφατα σε δημοσκόπηση στο telegram ψηφίστηκε ως η καλύτερη custom rom) και είμαι 100% κομπλε.Με security patches/μήνα και 2-3 builds/μήνα!
-
βλεπεις διαφορες σε μπααραια διαχειρηση κλπ σε σχεση με xtrv? Με ενδιαφερει να αλλαξω κι εγω αλλα το φοβαμαι αυτο το μοντελο με τους ξαφνικους θανατους στις αλλαγες rom. 1 φορα το εχω στειλει αντιπροσωπεια με εγγυηση βεβαια.
Αν ειναι ευκολο και εχεις σημαντικες διαφορς απο την τελευταια xtrv με ενδιαφερει να ου στειλεις και την διαδικασια αλλαγης απο xrvt σε Evolution X. -
POCO X3 Pro (Vayu) : Λαμβάνει ενημέρωση στο MIUI 14 με βάση το Android 13 (EEA/EU V14.0.1.0.TJUEUXM ROM) - News by Xiaomi Miui Hellas
Αυτή η έκδοση ΡΟΜ που βγήκε σήμερα, η EEA/EU V14.0.1.0.TJUEUXM
είναι για το δικό μου άραγε που φοράει την 13.0.6.0 SJUEUXM τώρα;
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi Mi9 Lite 6/128 -
Ο/H topmar έγραψε:
Αυτή η έκδοση ΡΟΜ που βγήκε σήμερα, η EEA/EU V14.0.1.0.TJUEUXM
είναι για το δικό μου άραγε που φοράει την 13.0.6.0 SJUEUXM τώρα;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0