Διαφήμιση

Έναρξη των πωλήσεων στην Σιγκαπούρη - Καθυστερεί η παρουσία σε Ευρώπη & Αμερική

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Έναρξη των πωλήσεων στην Σιγκαπούρη - Καθυστερεί η παρουσία σε Ευρώπη & Αμερική

   Η Xiaomi πραγματοποίησε Press Conference στην Σιγκαπούρη σήμερα το πρωί . Εκτός από την έναρξη των πωλήσεων των Redmi και MI3 smartphones στη Σιγκαπούρη , ο Hugo Barra και ο Lin Bin μίλησαν αρκετά για τις φιλοδοξίες της Xiaomi σε όλο τον κόσμο .



   Ο Hugo Barra εξήγησε ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την ίδια τακτική πωλήσεων όπως και στην Κίνα.
   Έτσι λοιπόν η Xiaomi θα έχει ένα κατάστημα παροχής υπηρεσιών στη Σιγκαπούρη, το οποίο θα είναι μόνο για τις επισκευές. Οι πωλήσεις θα διεξάγονται μέσα από e-shops ή μέσω τηλεφωνικών εταιριών με τις οποίες θα συνεργάζεται. Επείσης οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι θα μπορούν να καθορίζουν τις δικές τους τιμές.

   Δεν υπάρχουν σχέδια ακόμα για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Η τωρινή στρατηγική της Xiaomi είναι η κυκλοφορία των συσκευών της σε όλη την Ασία , αλλά όχι ακόμη σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

   Ο Barra εξήγησε επίσης γιατί επέλεξε τη Σιγκαπούρη ως πρώτη στάση της Xiaomi στη Νοτιοανατολική Ασία.



   Όπως ανέφερε ο ίδιος, μέσα από την μικρή αλλά εξελιγμένη αγορά της Σιγκαπούρης θα τους επιτραπεί η γρήγορη μετακίνηση, και θα μπορέσουν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτά τα μαθήματα και στις γειτονικές αγορές , όπως η Μαλαισία , η Ινδονησία και η Ταϊλάνδη .

   Η Xiaomi εξετάζει επίσης προσεκτικά την Ινδία , και όπως λέει ο Barra, αναζητούν εταίρους για συνεργασία, και με βάση τα τωρινά δεδομένα, η Ινδία ίσως είναι η επόμενη χώρα που θα αποκτήσει έδρα η Xiaomi.

   O Barra ανέφερε πως η ανάπτυξη στις αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης, είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει αυτή τη στιγμή, και έτσι προς το παρόν φαίνεται ότι η Xiaomi θα επικεντρωθεί στην Ασία για την ανάπτυξη της εταιρείας.

   Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι νέο διότι η Xiaomi δεν είναι στην πραγματικότητα η πρώτη κινεζική εταιρεία που χρησιμοποιεί την Ασία ως πρώτο βήμα για την επέκτασή της. Το ίδιο έχουν κάνει και η Oppo , Meizu , και Coolpad κατά το παρελθόν.
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !



   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Γείωση για Ευρώπη. Προφανώς η αγορά της Ασίας είναι μεγαλύτερη.

   Sent from my MI 2S
  • Διαφήμιση