Διαφήμιση

Γιατί το iPhone X δεν είναι η απάντηση στο πρόβλημα της Apple με την Κίνα

  Διανομή της XTRV-7.11.23 & ARΩMA ROM :

  Έχουν παραδοθεί όλες οι νέες Miui 9 Developer ROM, και σας έχουμε στείλει και links σε VIP mail.
  Δεν υπάρχει Source ακόμη για όλες τις ROM που είναι βασισμένες σε Android 7.x, και θα περιμένουμε από την Xiaomi την διανομή τους.
  Έτσι για τώρα έχουμε ROM μόνο που είναι βασισμένες σε Android 5.x & 6.x, εκτός από το RedMi Note 3 SE (Kate) που θα βγει αργότερα.

  Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Γιατί το iPhone X δεν είναι η απάντηση στο πρόβλημα της Apple με την Κίνα   Η Apple παρουσίασε το πιο επαναστατικό iPhone της τελευταίας δεκαετίας,
   αλλά αυτό δεν αρκεί για να βοηθήσει την εταιρεία να ανακτήσει την παλιά της δόξα στην χώρα.

   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά

   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
   Διαφήμιση
  • ...γιατί δουλεύει με αναγνώριση προσώπου...η οποία όταν μιλάμε για Κινέζους βγαίνει άχρηστη...αφού όλοι οι Κινέζοι είναι ίδιοι... :lol:

   Προσωπικά, εάν ζούσα στην Κίνα και με περιτριγύριζαν εταιρίες όπως η Xiaomi, η Oppo, η Huawei, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έπαιρνα iPhone.

   Από την άλλη βέβαια, ότι "όργιο" και να βγάλουν οι Κινέζοι, θα έχει επάνω Android. Δυστυχώς. Και αυτό είναι κάτι που ο χρήστης iOS δεν θα μπορέσει να χωνέψει ποτέ. Το τίμημα όμως είναι 3πλασιασμός στην κοστολόγισης. Ε...ούτε και αυτό χωνεύεται εύκολα πάντως.

   Ο μόνος τρόπος για να ρίξει η Apple της τιμές είναι να βρεί απέναντι ένα αξιόλογο software. Το οποίο να παντρεύει mobile και desktop συσκευές.
   Κανένα hardware δεν μπορεί να την βλάψει, όσο τεχνολογικά ανώτερο και εάν είναι. Όσο έχει απέναντι τα ρομποτακια και το bord€Lo PlayStore, τα κοστολόγια θα είναι υψηλά. Οι μοναδικές υπηρεσίες της...θα είναι πανάκριβες όσο είναι μοναδικές.
   Xiaomi Mi5s 4/32
   MIUI eu ROM V9.1.2.0 (NAGCNEI)
   but still an Apple fanboy...
  • δηλαδή τόσα χρόνια περίμενε κάποιος να βγει μια ακόμα πιο ακριβή συσκευή για να πει "οκ τώρα θα πουλήσουμε και στην Κίνα" ;
   πάμε καλά ;
  • Μάλλον δεν εχουν άλλο νεφρό να πουλήσουν (το πρωτο πήγε για το iphone 6) :P :P . Ασε που τωρα παίζει να μην φτάνει κιόλας...
   Διαφήμιση