Διαφήμιση
Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Είναι έτοιμες οι 32 νέες XTRV-9.8.15 ROM για την που σας έχoυν σταλθεί μέσω του VIP mail.

Οι ROM για τα MINote2, HMNote5A, HMNote5ALITE, HM4X θα παραδοθούν όταν έχουμε Source.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Η Xiaomi υπέστει πολύ κακή κριτική πέρυσι όταν άργησε να κυκλοφορήσει τον πηγαίο κώδικα του Mi A1.
  Η Xiaomi υπέστει πολύ κακή κριτική πέρυσι όταν άργησε να κυκλοφορήσει τον πηγαίο κώδικα του Mi A1. Η εταιρεία κυκλοφόρησε τον κώδικα τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία της συσκευής και οι ανεξάρτητοι προγραμματιστές και οι κάτοχοι του τηλεφώνου έκαναν συνεχώς παράπονα στα διεθνή φόρα. Το Xiaomi Mi A2 κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και η εταιρία δεν άργησε αυτή τη φορά να κυκλοφορήσει τον πηγαίο κώδικα. Το έκανε σήμερα και μαζί κυκλοφόρησε και τον πηγαίο κώδικα του Mi A2 Lite!


  Δεν ξέρουμε αν η εταιρία ‘έβαλε μυαλό’ αλλά δείχνει ότι ακολουθεί καλύτερα το πρόγραμμα αυτή τη φορά. Ο κατασκευαστής κυκλοφόρησε επίσης τον κώδικα για το POCO F1 το οποίο είναι επίσημο μόλις μια εβδομάδα!


  Η κυκλοφορία του πηγαίου κώδικα επιβάλλεται για την δημιουργία custom roms, TWRP recovery και γενικών patch λογισμικού που βελτιώνουν ή αναβαθμίζουν τις παραμέτρους ενός κινητού. Ελπίζουμε η εταιρία να συνεχίσει έτσι και στα υπόλοιπα μοντέλα της.

  ΠΗΓΗ

Σχόλια 24

 • ξερει κάποιος πως δουλευει το wifi calling στο xiaomi mi2
 • Καλεσα Εύοσμο φάνηκε πολύ εξυπηρετικός ο άνθρωπος Θα σας έχω νέα την άλλη βδομάδα :)
 • Πες από το φόρουμ και θα σε εξυπηρετήσουν. Όποιο θέλεις.
 • Χιλια ευχαριστώ φίλε. Από τα δύο αυτά κάποια προτίμηση; Ξέρεις κάποιον εκεί μέσα να αναζητήσω;
 • Επειδή θα χρειαστεί έλεγχο στις πλακέτες θα σου έλεγα να μιλήσεις με qubestore Εύοσμο Θεσσαλονίκης ή με το mygad Καστοριά... είναι μακριά μεν αλλά προσωπικά τα εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο :)