Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.1.17 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Σύμφωνα με το XDA η Google ανέστειλε τη λειτουργία καταγραφής κλήσεων στο Android 9.0,.

    Αν είσαι ένας από τους λίγους τυχερούς που έχουν το Android 9 Pie στη συσκευή τους, ακόμα θα προσπαθείς να συνηθίσεις όλα τα νέα updates και features της συσκευής. Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε εφαρμογές τρίτων για ηχογράφηση κλήσεων, θα έχετε διαπιστώσει ότι αυτές δεν λειτουργούν πλέον. Είναι γεγονός, ότι μια τέτοια κίνηση θα δυσαρεστήσει έντονα όσους βασίζονται στις εφαρμογές αυτές. Μονάχα στο Play Store βρίσκονται περισσότερα από 200 apps, τα οποία μετρούν τουλάχιστον 200 εκατομμύρια εγκαταστάσεις.

    Αν και υπήρχαν reports του προβλήματος, από τότε που το Android Pie βρισκόταν σε beta φάση, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι πίστεψαν ότι θα λυθεί με την επίσημη τελική έκδοση, κάτι που δεν συνέβη, με την ίδια την Google να τονίζει ότι το κάνει για λόγους ασφαλείας και ιδιωτικότητας των χρηστών.

Σχόλια 2

  • Δεν είναι ακριβώς κολοκύθια, η ηχογράφηση κλήσεων σε πολλές χώρες όπως και στη Ελλάδα απαγορεύεται χωρίς την συγκατάθεση του συνομιλητή, θα έπρεπε ή να καταργηθεί ή όταν ξεκινάει η ηχογράφηση να υπάρχει προειδοποιητικό μήνυμα.
  • Κολοκυθια τις Google τα περι ασφαλειας των χρηστων τις εφαρμωγης,σιγουρα αλλοι ειναι οι λογοι.