Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.1.17 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Το Xiaomi Mi Α2 έχει λάβει μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που αναβαθμίζει τον κώδικα ασφαλείας του Android στην τελευταία έκδοση του Αυγούστου, αλλά επίσης αναβαθμίζει και την πίσω κάμερα της συσκευής, με την ικανότητα να καταγράφει full-HD (1080p) βίντεο με 60fps frame rate.

  Η τελευταία ενημέρωση λογισμικού έρχεται λίγο πριν από τη διαθεσιμότητα του Mi Α2 στην Ινδία. Το smartphone που ξεκίνησε την διάθεσή του στην Ινδία την περασμένη εβδομάδα με τιμή εκκίνησης των Rs. 16.999 θα αρχίσει να πωλείται για πρώτη φορά την Πέμπτη . Πριν από την ενημέρωση, το Mi Α2 υποστήριζε full-HD εγγραφή βίντεο στα 30fps. Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας (EIS) για τη μείωση της θαμπάδας στις φωτογραφίες και για να αντισταθμίσει το κούνημα της συσκευής κατά τη διάρκεια της εγγραφής βίντεο.

  Η πρώτη αξιοσημείωτη αλλαγή που η τελευταία ενημέρωση λογισμικού φέρνει στο Xiaomi Mi Α2 είναι η άφιξη του κώδικα ασφαλείας Αύγουστο του Android. Το επίπεδο ενημέρωσης του κώδικα ασφαλεία είναι η 5η Αυγούστου όπως δόθηκε αρχικά για τις συσκευές Pixel συσκευές νωρίτερα αυτό το μήνα. Επιπλέον, η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας είναι πιθανό να αντιμετωπίζει διάφορα τρωτά σημεία και κενά ασφαλείας.


  Εκτός από την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Android, η ενημέρωση του Mi Α2 φέρνει υποστήριξη για ρυθμό καρέ 60fps κατά την εγγραφή βίντεο full-HD (1080p) ανάλυσηs. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να συλλάβει περισσότερα καρέ σε ένα βίντεο full-HD που καταγράφονται μέσω του Mi Α2. Όπως αναφέραμε, η συσκευή προηγουμένως, είχε μόνο τη δυνατότητα των 30fps για την εγγραφή βίντεο full-HD.
  Η πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού Mi Α2 έρχεται σε 380MB μέγεθος και έχει αριθμό έκδοσης OPM1.171019.011.V9.6.10.0.ODIMIFE.

  Μπορείτε να ελέγξετε χειροκίνητα τη διαθεσιμότητά της ενημέρωσης στη συσκευή σας. Απλά πρέπει να πάτε στις Ρυθμίσεις > Ενημερώσεις συστήματος > Έλεγχος για ενημερώσεις για να ελέγξετε για τη νέα ενημέρωση.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.