Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.1.17 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει περιεχόμενο σε συνδεδεμένες συσκευές, όπως Smartphones, Tablets, Τηλεοράσεις ή υπολογιστές, για να αναφέρουμε μερικές.

  Η Xiaomi συνεχίζει να διαφοροποιείται από άλλες εταιρίες, χάρη στην ποικιλία των προϊόντων της στην αγορά, φέρνοντας τον έξυπνο τρόπο ζωής σε όλους τους χρήστες με τις συσκευές της για το σπίτι, και όπως πάντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αγορά με τα παγκοσμίου φήμης Smartphones.

  Τώρα, η Xiaomi και η Net Heart Technology έρχονται μαζί για να παρουσιάσουν το νέο OneCloud Media Player.

  Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει περιεχόμενο σε συνδεδεμένες συσκευές, όπως Smartphones, Tablets, Τηλεοράσεις ή υπολογιστές, για να αναφέρουμε μερικές. Όμως, αυτή η συσκευή έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από την αναπαραγωγή πολυμέσων, καθώς είναι μια συσκευή που αναμφισβήτητα θα είναι ένα προϊόν που θα έχετε στη διάθεσή σας ως καθημερινό εργαλείο τόσο ως απλοί χρήστες που απολαμβάνουν το χρόνο τους στο σπίτι όσο και για όσους χρειάζονται μία τέτοια συσκευή για επαγγελματικούς λόγους.

  Χαρακτηριστικά της νέας συσκευής OneCloud  Το λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων του OneCloud βασίζεται σε μία τροποποιημένη διανομή LINUX , και υποστηρίζεται με έναν επεξεργαστή ARM με μέγιστη ισχύ μέχρι 1.5GHz , με βέλτιστη απόδοση που συμπληρώνεται από 1GB μνήμης RAM και χωρητικότητα αποθήκευσης 8GB.


  Στο τμήμα διασυνδεσιμότητας, η συσκευή OneCloud διαθέτει έξοδο HDMI που θα επιτρέπει την άνετη σύνδεση με μια τηλεόραση ή ακόμα και έναν συμβατικό ή φορητό υπολογιστή, καθώς και 2 εισόδους υψηλής ταχύτητας USB 2.0 που θα επιτρέπουν γρήγορη και βέλτιστη μεταφορά δεδομένων , καθώς επίσης διαθέτει μια συσκευή ανάγνωσης καρτών MicroSD και μια θύρα Ethernet Gigabit, και έτσι είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή που θα επιτρέπει τη σύνδεση με οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή από την οποία πρέπει να παίξετε περιεχόμενο.

  Μια από τις ιδιαιτερότητες του media player Onecloud είναι η δυνατότητα προσαρμογής σε διαφορετικές χρήσεις, καθώς είναι ένας Player που μπορεί να συνδεθεί με έναν φορητό σκληρό δίσκο για να γίνει τύπου αποθήκευσης NAS για προσωπική χρήση.


  Και οι δυνατότητες συνδεσιμότητας δεν σταματούν εδώ, καθώς η συσκευή OneCloud όχι μόνο αναπαράγει περιεχόμενο πολυμέσων αλλά μέσω της εφαρμογής για κινητά που συνοδεύει τη συσκευή, μπορείτε να προβάλετε, να τροποποιήσετε και να μοιραστείτε αρχεία απευθείας από το Smartphone σας , από το tablet σας ή ακόμα και τον υπολογιστή σας, κάνοντάς την μια απίστευτα προσαρμόσιμη συσκευή για τις ανάγκες της αγοράς, παρέχοντας ασφάλεια και τεχνολογία σε κάθε περίπτωση.

  Η συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων OneCloud θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη Τετάρτη 22 Αυγούστου σε τιμή ίση με $ 65 (4578 INR) στην ασιατική αγορά, αλλά ως συνήθως αναμένουμε να δούμε αυτή την απίστευτη συσκευή στα ασιατικά καταστήματα σε ελαφρώς υψηλότερη τιμή.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.