Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Ένα ακόμη προϊόν από την πλατφόρμα Xiaomi Crowdfunding για το σπίτι και όχι μόνο.

  H Xiaomi προσπαθεί πάντα να έχει τον μεγαλύτερο αριθμό των οικιακών συσκευών προϊόντων, φτιαγμένα με εξαιρετική ποιότητα, ανθεκτικά και σε αρκετά προσιτή τιμή στην αγορά. Την ίδια στιγμή, έχουν μια μεγάλη ποικιλία από απλά αντικείμενα για την καθημερινή ζωή. Με την ευκαιρία αυτή, η κινεζική εταιρεία ξεκίνησε χθες το νέο Portable 17 Pin Blender, ένα προϊόν που μπορεί να διαρκέσει, διότι είναι εξαιρετικά συμπαγές.
  Τα προϊόντα για το σπίτι είναι ένα γνωστό έδαφος για την Xiaomi, και έχει δημιουργήσει με επιτυχία σχεδιασμένα προϊόντα για να απλοποιήσει τον τρόπο ζωής των πελατών της, και τα προϊόντα τους για την κουζίνα είναι εργαλεία τα οποία ανεβάζουν τη γαστρονομική εμπειρία σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς είναι απλά προϊόντα και ασφαλή, και θα αυτοματοποιήσουν εργασίες που θα μπορούσε να γίνουν περίπλοκες κατά την προετοιμασία για κάποιο φαγητό ή ποτό.

  Πώς λειτουργεί το 17 Pin Portable Blender;  Αυτό το μπλέντερ είναι αρκετά παρόμοιο με ένα θερμός, καθώς ο σχεδιασμός του είναι απλός και μινιμαλιστικός, με τη λεπίδα για την υγροποίηση ακριβώς κάτω από το καπάκι του. Σε αυτό μπορείτε να βάλετε τα φρούτα και ορισμένα λαχανικά που πρέπει να είναι κομμένα στο σύνολό τους, και απλά ανοίξτε το καπάκι - τοποθετήστε τα για να γίνουν χυμός. Όλα αυτά με ένα απλό πάτημα του κουμπιού και είναι έτοιμα όλα χωρίς να αφήνει καμία δυσάρεστη κρούστα και σβώλους. Αυτό το προϊόν έχει 700 mAh μπαταρία, η οποία μπορεί εύκολα να φορτιστεί από έναν από φορτιστή δύο ακίδων.


  Αυτό το νέο προϊόν της πλατφόρμας Crowdfunding της Xiaomi έχει χωρητικότητα 400ml και ζυγίζει μόνο 495 γραμμάρια, είναι ένα προϊόν που μπορούμε να το μεταφέρουμε εύκολα στο πορτοφόλι ή την τσάντα χωρίς καμία ταλαιπωρία.
  Πλένεται εύκολα και χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για να καθαρίσει, δεδομένου ότι αποτελείται μόνο από δύο μέρη. Είναι ένα έξυπνο προϊόν για οποιαδήποτε χρήση.
  Το 17 Pin Portable Blender είναι μια συσκευή για την κουζίνα, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όπου το χρειαζόμαστε.

  Είναι διαθέσιμο στην τιμή των $ 19.74 (1352 INR) στην κινεζική αγορά , αλλά αναμένεται να το δούμε σύντομα και στα διεθνή καταστήματα σε ελαφρώς υψηλότερη τιμή, οπότε ελπίζουμε να δούμε αυτό το εξαιρετικό προϊόν στα σπίτια μας πολύ νωρίτερα από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.