Διαφήμιση

>> Ενημέρωση όλων των μελών <<

Έγινε Re-Upload και διανομή νέων XTRV-9.4.11/12 ROM για 33 συσκευές στα VIP μέλη μας...

Έγινε Re-Upload όλων των 9.4.11 ROM εκτός από το Mi6X (Wayne)
Νέα Version 9.4.12 πήραν οι παρακάτω συσκευές
HMnote5Pro, POCOF1, HMnote6Pro, MI8SE, MIMAX3, MIMIX2S

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

Oι αυτόματες ενημερώσεις (ΟΤΑ) σε όλα τα απλά μέλη μας θα ενεργοποιηθούν και θα τις λάβετε από την εφαρμογή αναβάθμισης (Updater) σε 12-24 ώρες αργότερα.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Ένα ακόμη προϊόν από την πλατφόρμα Xiaomi Crowdfunding για το σπίτι και όχι μόνο.

  H Xiaomi προσπαθεί πάντα να έχει τον μεγαλύτερο αριθμό των οικιακών συσκευών προϊόντων, φτιαγμένα με εξαιρετική ποιότητα, ανθεκτικά και σε αρκετά προσιτή τιμή στην αγορά. Την ίδια στιγμή, έχουν μια μεγάλη ποικιλία από απλά αντικείμενα για την καθημερινή ζωή. Με την ευκαιρία αυτή, η κινεζική εταιρεία ξεκίνησε χθες το νέο Portable 17 Pin Blender, ένα προϊόν που μπορεί να διαρκέσει, διότι είναι εξαιρετικά συμπαγές.
  Τα προϊόντα για το σπίτι είναι ένα γνωστό έδαφος για την Xiaomi, και έχει δημιουργήσει με επιτυχία σχεδιασμένα προϊόντα για να απλοποιήσει τον τρόπο ζωής των πελατών της, και τα προϊόντα τους για την κουζίνα είναι εργαλεία τα οποία ανεβάζουν τη γαστρονομική εμπειρία σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς είναι απλά προϊόντα και ασφαλή, και θα αυτοματοποιήσουν εργασίες που θα μπορούσε να γίνουν περίπλοκες κατά την προετοιμασία για κάποιο φαγητό ή ποτό.

  Πώς λειτουργεί το 17 Pin Portable Blender;  Αυτό το μπλέντερ είναι αρκετά παρόμοιο με ένα θερμός, καθώς ο σχεδιασμός του είναι απλός και μινιμαλιστικός, με τη λεπίδα για την υγροποίηση ακριβώς κάτω από το καπάκι του. Σε αυτό μπορείτε να βάλετε τα φρούτα και ορισμένα λαχανικά που πρέπει να είναι κομμένα στο σύνολό τους, και απλά ανοίξτε το καπάκι - τοποθετήστε τα για να γίνουν χυμός. Όλα αυτά με ένα απλό πάτημα του κουμπιού και είναι έτοιμα όλα χωρίς να αφήνει καμία δυσάρεστη κρούστα και σβώλους. Αυτό το προϊόν έχει 700 mAh μπαταρία, η οποία μπορεί εύκολα να φορτιστεί από έναν από φορτιστή δύο ακίδων.


  Αυτό το νέο προϊόν της πλατφόρμας Crowdfunding της Xiaomi έχει χωρητικότητα 400ml και ζυγίζει μόνο 495 γραμμάρια, είναι ένα προϊόν που μπορούμε να το μεταφέρουμε εύκολα στο πορτοφόλι ή την τσάντα χωρίς καμία ταλαιπωρία.
  Πλένεται εύκολα και χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για να καθαρίσει, δεδομένου ότι αποτελείται μόνο από δύο μέρη. Είναι ένα έξυπνο προϊόν για οποιαδήποτε χρήση.
  Το 17 Pin Portable Blender είναι μια συσκευή για την κουζίνα, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όπου το χρειαζόμαστε.

  Είναι διαθέσιμο στην τιμή των $ 19.74 (1352 INR) στην κινεζική αγορά , αλλά αναμένεται να το δούμε σύντομα και στα διεθνή καταστήματα σε ελαφρώς υψηλότερη τιμή, οπότε ελπίζουμε να δούμε αυτό το εξαιρετικό προϊόν στα σπίτια μας πολύ νωρίτερα από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.