Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Έγινε η διανομή των 37 νέων διαθέσιμων XTRV-9.1.10 & ARΩMA ROM από China/Xiaomi.eu Source.

Έχουν παραδοθεί και οι 6 ROM με Global Source για τις παρακάτω συσκευές...
Mi-Max (Hydrogen) / Mi Max Pro (Helium) / RedMi 3S (Land) / RedMi Note 4 (Nikel) / RedMi Note 3SE (Kate) / RedMi Note 3 Pro (Kenzo)

Παραδόθηκε και η Port ROM για το Mi-5 (Gemini) με CN/Xiaomi.eu από άλλη συσκευή.

Οι ROM που δεν υπάρχουν στην λίστα θα είναι έτοιμες όταν υπάρξει διαθέσιμο Source.
Σε ότι αφορά τις ROM που έγιναν EOL από το Xiaomi.eu, θα τις γυρίσουμε σταδιακά σε Global Source, όταν υπάρξει Source και γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές – δοκιμές πρώτα.

Δείτε τις ROM από το VIP mail που σας στείλαμε ή κατεβάστε τις ROM και κάνετε Install από την εφαρμογή αναβάθμισης μόλις δείτε την ειδοποίηση

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Η προθεσμία λήγει σήμερα αλλά επιθυμούν αρκετά άτομα οπότε αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να κάνετε μια αίτηση.

    Η Google κυκλοφόρησε το Android Pie και οι κατασκευαστές συνεργάζονται με τη βελτιστοποίηση της εσωτερικής διεπαφής χρήστη για τη νέα σημαντική αλλαγή λειτουργικού συστήματος. Μία από τις πρώτες εταιρείες που πήρε το νέο Android Pie είναι η Xiaomi, και ο κατασκευαστής αναζητά ιδιοκτήτες Mi Mix 2S ως beta testers στο MIUI 10 που θα προσαρμοστεί πάνω στο Android Pie και τα νέα χαρακτηριστικά του. Η προθεσμία λήγει σήμερα αλλά επιθυμούν αρκετά άτομα οπότε αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να κάνετε μια αίτηση.


    Για να συμμετάσχετε πρέπει να έχετε το Mi Mix 2S, να ξέρετε αγγλικά για να επικοινωνείτε μέσω της εφαρμογής QQ, το κινητό πρέπει να έχει unlocked bootloader και να τρέχει την τελευταία MIUI Global Beta ROM. Εννοείται ότι θα πρέπει να ξέρετε να φλασάρετε ROM και να ανοίγετε bug reports. Για να εγγραφείτε πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή του MIUI Global Forum, κατευθυνθείτε στη σελίδα Recruitment και εισαγάγετε λεπτομέρειες. Η σελίδα συμμετοχών κλείνει σήμερα, στις 12 Αυγούστου η Xiaomi θα ανακοινώσει ποιους δέχτηκε στο πρόγραμμα.

Σχόλια 2