Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Η προθεσμία λήγει σήμερα αλλά επιθυμούν αρκετά άτομα οπότε αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να κάνετε μια αίτηση.

    Η Google κυκλοφόρησε το Android Pie και οι κατασκευαστές συνεργάζονται με τη βελτιστοποίηση της εσωτερικής διεπαφής χρήστη για τη νέα σημαντική αλλαγή λειτουργικού συστήματος. Μία από τις πρώτες εταιρείες που πήρε το νέο Android Pie είναι η Xiaomi, και ο κατασκευαστής αναζητά ιδιοκτήτες Mi Mix 2S ως beta testers στο MIUI 10 που θα προσαρμοστεί πάνω στο Android Pie και τα νέα χαρακτηριστικά του. Η προθεσμία λήγει σήμερα αλλά επιθυμούν αρκετά άτομα οπότε αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να κάνετε μια αίτηση.


    Για να συμμετάσχετε πρέπει να έχετε το Mi Mix 2S, να ξέρετε αγγλικά για να επικοινωνείτε μέσω της εφαρμογής QQ, το κινητό πρέπει να έχει unlocked bootloader και να τρέχει την τελευταία MIUI Global Beta ROM. Εννοείται ότι θα πρέπει να ξέρετε να φλασάρετε ROM και να ανοίγετε bug reports. Για να εγγραφείτε πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή του MIUI Global Forum, κατευθυνθείτε στη σελίδα Recruitment και εισαγάγετε λεπτομέρειες. Η σελίδα συμμετοχών κλείνει σήμερα, στις 12 Αυγούστου η Xiaomi θα ανακοινώσει ποιους δέχτηκε στο πρόγραμμα.

Σχόλια 2