Διαφήμιση

>> Ενημέρωση όλων των μελών <<

Έγινε Re-Upload και διανομή νέων XTRV-9.4.11/12 ROM για 33 συσκευές στα VIP μέλη μας...

Έγινε Re-Upload όλων των 9.4.11 ROM εκτός από το Mi6X (Wayne)
Νέα Version 9.4.12 πήραν οι παρακάτω συσκευές
HMnote5Pro, POCOF1, HMnote6Pro, MI8SE, MIMAX3, MIMIX2S

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

Oι αυτόματες ενημερώσεις (ΟΤΑ) σε όλα τα απλά μέλη μας θα ενεργοποιηθούν και θα τις λάβετε από την εφαρμογή αναβάθμισης (Updater) σε 12-24 ώρες αργότερα.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Η προθεσμία λήγει σήμερα αλλά επιθυμούν αρκετά άτομα οπότε αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να κάνετε μια αίτηση.

    Η Google κυκλοφόρησε το Android Pie και οι κατασκευαστές συνεργάζονται με τη βελτιστοποίηση της εσωτερικής διεπαφής χρήστη για τη νέα σημαντική αλλαγή λειτουργικού συστήματος. Μία από τις πρώτες εταιρείες που πήρε το νέο Android Pie είναι η Xiaomi, και ο κατασκευαστής αναζητά ιδιοκτήτες Mi Mix 2S ως beta testers στο MIUI 10 που θα προσαρμοστεί πάνω στο Android Pie και τα νέα χαρακτηριστικά του. Η προθεσμία λήγει σήμερα αλλά επιθυμούν αρκετά άτομα οπότε αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να κάνετε μια αίτηση.


    Για να συμμετάσχετε πρέπει να έχετε το Mi Mix 2S, να ξέρετε αγγλικά για να επικοινωνείτε μέσω της εφαρμογής QQ, το κινητό πρέπει να έχει unlocked bootloader και να τρέχει την τελευταία MIUI Global Beta ROM. Εννοείται ότι θα πρέπει να ξέρετε να φλασάρετε ROM και να ανοίγετε bug reports. Για να εγγραφείτε πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή του MIUI Global Forum, κατευθυνθείτε στη σελίδα Recruitment και εισαγάγετε λεπτομέρειες. Η σελίδα συμμετοχών κλείνει σήμερα, στις 12 Αυγούστου η Xiaomi θα ανακοινώσει ποιους δέχτηκε στο πρόγραμμα.

Σχόλια 2