Διαφήμιση
Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Έγινε η διανομή των 37 νέων διαθέσιμων XTRV-9.1.10 & ARΩMA ROM από China/Xiaomi.eu Source.

Έχουν παραδοθεί και οι 6 ROM με Global Source για τις παρακάτω συσκευές...
Mi-Max (Hydrogen) / Mi Max Pro (Helium) / RedMi 3S (Land) / RedMi Note 4 (Nikel) / RedMi Note 3SE (Kate) / RedMi Note 3 Pro (Kenzo)

Παραδόθηκε και η Port ROM για το Mi-5 (Gemini) με CN/Xiaomi.eu από άλλη συσκευή.

Οι ROM που δεν υπάρχουν στην λίστα θα είναι έτοιμες όταν υπάρξει διαθέσιμο Source.
Σε ότι αφορά τις ROM που έγιναν EOL από το Xiaomi.eu, θα τις γυρίσουμε σταδιακά σε Global Source, όταν υπάρξει Source και γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές – δοκιμές πρώτα.

Δείτε τις ROM από το VIP mail που σας στείλαμε ή κατεβάστε τις ROM και κάνετε Install από την εφαρμογή αναβάθμισης μόλις δείτε την ειδοποίηση

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Η Qualcomm είναι αποφασισμένη να βελτιώσει σημαντικά τις λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης στα mid-range smartphones και γι' αυτό προχώρησε στην ανακοίνωση του νέου Snapdragon 670 SoC.

    Η Qualcomm είναι αποφασισμένη να βελτιώσει σημαντικά τις λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης στα mid-range smartphones και γι' αυτό προχώρησε στην ανακοίνωση του νέου Snapdragon 670 SoC που θα προσφέρει 1.8x φορές μεγαλύτερη ταχύτητα στο συγκεκριμένο κομμάτι σε σύγκριση με το Snapdragon 660 SoC χάριν στην ενσωμάτωση του Hexagon 685 DSP (Digital Signal Processor) που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο high-end Snapdragon 845 SoC.

    Το Qualcomm Snapdragon 670 SoC περιλαμβάνει octa-core Kryo CPU με 2x πυρήνες Cortex-A75 υψηλής απόδοσης χρονισμένους στα 2GHz + 6x πυρήνες Cortex-A55 χρονισμένους στα 1.7GHz. Σύμφωνα με την εταιρία, η απόδοση της CPU είναι κατά 25% μεγαλύτερη σε σύγκριση με το Snapdragon 660 SoC και μόλις κατά 10% μικρότερη σε σχέση με το Snapdragon 710 SoC.

    Για την επεξεργασία των γραφικών υπάρχει ο Adreno 615 GPU, ενώ για την επεξεργασία της εικόνας έχει ενσωματωθεί το Specta 250 ISP (Image Signal Processor) που υποστηρίζει διπλή κάμερα με αισθητήρες έως 16MP + 16MP ή μονή κάμερα 25MP και λήψη 4K video.
    Τέλος, το 4G LTE modem Snapdragon X12 υποστηρίζει ταχύτητες έως 600Mbps download και 150Mbps upload.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.