Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Η Qualcomm είναι αποφασισμένη να βελτιώσει σημαντικά τις λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης στα mid-range smartphones και γι' αυτό προχώρησε στην ανακοίνωση του νέου Snapdragon 670 SoC.

    Η Qualcomm είναι αποφασισμένη να βελτιώσει σημαντικά τις λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης στα mid-range smartphones και γι' αυτό προχώρησε στην ανακοίνωση του νέου Snapdragon 670 SoC που θα προσφέρει 1.8x φορές μεγαλύτερη ταχύτητα στο συγκεκριμένο κομμάτι σε σύγκριση με το Snapdragon 660 SoC χάριν στην ενσωμάτωση του Hexagon 685 DSP (Digital Signal Processor) που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο high-end Snapdragon 845 SoC.

    Το Qualcomm Snapdragon 670 SoC περιλαμβάνει octa-core Kryo CPU με 2x πυρήνες Cortex-A75 υψηλής απόδοσης χρονισμένους στα 2GHz + 6x πυρήνες Cortex-A55 χρονισμένους στα 1.7GHz. Σύμφωνα με την εταιρία, η απόδοση της CPU είναι κατά 25% μεγαλύτερη σε σύγκριση με το Snapdragon 660 SoC και μόλις κατά 10% μικρότερη σε σχέση με το Snapdragon 710 SoC.

    Για την επεξεργασία των γραφικών υπάρχει ο Adreno 615 GPU, ενώ για την επεξεργασία της εικόνας έχει ενσωματωθεί το Specta 250 ISP (Image Signal Processor) που υποστηρίζει διπλή κάμερα με αισθητήρες έως 16MP + 16MP ή μονή κάμερα 25MP και λήψη 4K video.
    Τέλος, το 4G LTE modem Snapdragon X12 υποστηρίζει ταχύτητες έως 600Mbps download και 150Mbps upload.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.