Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ο αριθμός 8 θεωρείται τυχερός στην Κίνα και σήμερα, την όγδοη ημέρα του όγδοου μήνα, η Xiaomi, μια εταιρεία 8 ετών, ανακοίνωσε ότι το Mi 8 θα κυκλοφορήσει και σε νέα έκδοση με 8 GB μνήμης RAM.

    Ο αριθμός 8 θεωρείται τυχερός στην Κίνα και σήμερα, την όγδοη ημέρα του όγδοου μήνα, η Xiaomi, μια εταιρεία 8 ετών, ανακοίνωσε ότι το Mi 8 θα κυκλοφορήσει και σε νέα έκδοση με 8 GB μνήμης RAM, καθιστώντας την την δεύτερη συσκευή του χαρτοφυλακίου της με τόση μνήμη μετά το Mi 8 Explorer. Και αν νομίζετε ότι έχετε δει όλα τα 8άρια, σας έχουμε μερικά ακόμη καθώς η συσκευή ξεκινά την διανομή της στις 8 μ.μ. στο Πεκίνο της Κίνας, η οποία είναι GMT + 8 για όλους τους οπαδούς της εταιρίας στο εξωτερικό.


    Το Xiaomi Mi 8 ενώ έχει περισσότερη μνήμη RAM, όλες οι άλλες προδιαγραφές παραμένουν οι ίδιες (6,21" οθόνη με εγκοπή, Snapdragon 845 και διπλές κάμερες 12 MP + 12MP στο πίσω μέρος). Η ανακοίνωση από τη Xiaomi, που δημοσιεύτηκε στο Weibo, δεν αποκαλύπτει το μέγεθος του εσωτερικού χώρου στο τηλέφωνο, οπότε ας ελπίσουμε ότι θα είναι τουλάχιστον 128 GB, δεδομένου ότι η συσκευή δεν διαθέτει συσκευή ανάγνωσης microSD.

    Η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi 8 την ίδια μέρα που παρουσιάστηκε το MIUI 10, αλλά το τηλέφωνο έρχεται με το MIUI 9.5 στο κουτί του, με βάση το Android Oreo 8.0.Έχει μια μπαταρία 3.400 mAh και μία θύρα USB-C. Η έκδοση των 8 GB αναμένεται να κοστίσει οπουδήποτε μεταξύ 2,699 CNY και 3,299 CNY (οι τρέχουσες ετικέτες τιμών του φθηνότερου και ακριβότερου Mi 8 στην αγορά).

Σχόλια 2

  • Νομίζω τα 8 GB είναι υπερβολή. Τι μπορεί να θέλει να τρέξει κάποιος στο τηλέφωνο του που να χρησιμοποιεί τόση πολύ μνήμη; Ούτε στο laptop μου δεν χρησιμοποιώ και τα 8 GB τρέχοντας Android Studio και Emulator την ίδια στιγμή.
  • Αν δεν είχε το άχρηστο MIUI και είχε androidone και φυσικά αν το GPS του δούλευε χωρίς προβλήματα μπορεί και να το σκεφτόμουνα να το πάρω.