Διαφήμιση

>> Ενημέρωση όλων των μελών <<

Έγινε Re-Upload και διανομή νέων XTRV-9.4.11/12 ROM για 33 συσκευές στα VIP μέλη μας...

Έγινε Re-Upload όλων των 9.4.11 ROM εκτός από το Mi6X (Wayne)
Νέα Version 9.4.12 πήραν οι παρακάτω συσκευές
HMnote5Pro, POCOF1, HMnote6Pro, MI8SE, MIMAX3, MIMIX2S

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

Oι αυτόματες ενημερώσεις (ΟΤΑ) σε όλα τα απλά μέλη μας θα ενεργοποιηθούν και θα τις λάβετε από την εφαρμογή αναβάθμισης (Updater) σε 12-24 ώρες αργότερα.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ο αριθμός 8 θεωρείται τυχερός στην Κίνα και σήμερα, την όγδοη ημέρα του όγδοου μήνα, η Xiaomi, μια εταιρεία 8 ετών, ανακοίνωσε ότι το Mi 8 θα κυκλοφορήσει και σε νέα έκδοση με 8 GB μνήμης RAM.

    Ο αριθμός 8 θεωρείται τυχερός στην Κίνα και σήμερα, την όγδοη ημέρα του όγδοου μήνα, η Xiaomi, μια εταιρεία 8 ετών, ανακοίνωσε ότι το Mi 8 θα κυκλοφορήσει και σε νέα έκδοση με 8 GB μνήμης RAM, καθιστώντας την την δεύτερη συσκευή του χαρτοφυλακίου της με τόση μνήμη μετά το Mi 8 Explorer. Και αν νομίζετε ότι έχετε δει όλα τα 8άρια, σας έχουμε μερικά ακόμη καθώς η συσκευή ξεκινά την διανομή της στις 8 μ.μ. στο Πεκίνο της Κίνας, η οποία είναι GMT + 8 για όλους τους οπαδούς της εταιρίας στο εξωτερικό.


    Το Xiaomi Mi 8 ενώ έχει περισσότερη μνήμη RAM, όλες οι άλλες προδιαγραφές παραμένουν οι ίδιες (6,21" οθόνη με εγκοπή, Snapdragon 845 και διπλές κάμερες 12 MP + 12MP στο πίσω μέρος). Η ανακοίνωση από τη Xiaomi, που δημοσιεύτηκε στο Weibo, δεν αποκαλύπτει το μέγεθος του εσωτερικού χώρου στο τηλέφωνο, οπότε ας ελπίσουμε ότι θα είναι τουλάχιστον 128 GB, δεδομένου ότι η συσκευή δεν διαθέτει συσκευή ανάγνωσης microSD.

    Η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi 8 την ίδια μέρα που παρουσιάστηκε το MIUI 10, αλλά το τηλέφωνο έρχεται με το MIUI 9.5 στο κουτί του, με βάση το Android Oreo 8.0.Έχει μια μπαταρία 3.400 mAh και μία θύρα USB-C. Η έκδοση των 8 GB αναμένεται να κοστίσει οπουδήποτε μεταξύ 2,699 CNY και 3,299 CNY (οι τρέχουσες ετικέτες τιμών του φθηνότερου και ακριβότερου Mi 8 στην αγορά).

Σχόλια 2

  • Νομίζω τα 8 GB είναι υπερβολή. Τι μπορεί να θέλει να τρέξει κάποιος στο τηλέφωνο του που να χρησιμοποιεί τόση πολύ μνήμη; Ούτε στο laptop μου δεν χρησιμοποιώ και τα 8 GB τρέχοντας Android Studio και Emulator την ίδια στιγμή.
  • Αν δεν είχε το άχρηστο MIUI και είχε androidone και φυσικά αν το GPS του δούλευε χωρίς προβλήματα μπορεί και να το σκεφτόμουνα να το πάρω.