Διαφήμιση

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.6.13 ROM για 34 συσκευές. Η ROM για το RedMi Note 6 PRO θα παραδοθεί όταν έχουμε Source ROM.

Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail μα τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Η Facebook επιθυμεί να κάνει την υπηρεσία της πιο φιλική και ειρηνική, καθώς θα αρχίσει από εδώ και πέρα να αφαιρεί δημοσιεύσεις που περιέχουν ψευδές περιεχόμενο με σκοπό την υποκίνηση βίας.

    Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρείας “υπάρχουν κάποιοι τύποι πληροφοριών που έχουν συμβάλλει στην υποκίνηση σωματικής βίας, και έτσι θα αλλάξουμε τις πρακτικές μας ώστε να μπορέσουμε να αφαιρέσουμε περιεχόμενο με τέτοιο σκοπό.”
    Συγκεκριμένα, η νέα πολιτική της εταιρείας θα επικεντρωθεί σε κείμενα και φωτογραφίες δημοσιεύσεων που έχουν ως στόχο την υποκίνηση σωματικής βίας, και ιδίως όταν γίνεται στοχοποίηση κοινωνικών ή θρησκευτικών ομάδων που πολλές φορές οδηγούν σε οργανωμένες επιθέσεις από μάζες, όπως η περίπτωση στην Σρι λάνκα εναντίον Μουσουλμάνων.
    Επίσης, για τον εντοπισμό των δημοσιεύσεων αυτών, η Facebook θα χρησιμοποιήσει τις ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες της, ενώ παράλληλα μερίδιο από το έργο θα ανατεθεί σε τοπικούς οργανισμούς.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.