Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.2.15 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Σήμερα η Xiaomi προσθέτει ακόμη ένα νέο προϊόν στην ατέλειωτη σειρά προϊόντων της, και παρουσιάζει τα πρώτα γυαλιά που είναι ειδικά για να ξεκουραστούν τα μάτια σας.

  Η Xiaomi είναι o μεγαλύτερος κινέζος κατασκευαστής που δεν είναι μόνο δημοφιλής για τη γιγαντιαία σειρά των Smartphones του, αλλά και πολλές άλλες εμπορικές καινοτομίες που τον κάνει να ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους.

  Έτσι σήμερα, η Xiaomi παρουσιάζει τα πρώτα γυαλιά που είναι ειδικά για να ξεκουραστούν τα μάτια σας.

  Η κινεζική εταιρεία ξεχωρίζει χάρη στον ευρύ κατάλογo προϊόντων της, που καλύπτει μία τεράστια γμάμα από είδη προϊόντων που απευθύνονται σε διαφορετικές αγορές, και εκπληρώνει κάθε μία από τις ανάγκες που χρειάζονται οι χρήστες στην καθημερινότητά τους.

  Έτσι σήμερα, η Xiaomi προσθέτει ακόμη ένα νέο προϊόν στην ατέλειωτη σειρά προϊόντων της.
  Τα νέα γυαλιά της Xiaomi είναι ένα μέρος των έξυπνων αξεσουάρ της, που αναμφισβήτητα θα διευκολύνoυν την καθημερινή μας ζωή.

  Τα γυαλιά Xiaomi ανάπαυσης της Xiaomi, έχουν ενσωματωμένη νέα τεχνολογία


  Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κινέζος κατασκευαστής λανσάρει γυαλιά στην αγορά, καθώς ξεκίνησε με γυαλιά όλων των ειδών, όπως γυαλιά ηλίου - βοηθητικά γυαλιά για το PC - γυαλιά εικονικής πραγματικότητας (VR) και άλλα.
  Ωστόσο, η εταιρεία δεν έμεινε μόνο εδώ, και ήθελε να λύσει τις ανάγκες των χρηστών όσον αφορά την επαρκή ξεκούραση των ματιών, και τώρα μας προσφέρει τα πρώτα γυαλιά που είναι ειδικά για να ξεκουραστούν τα μάτια μας.

  Αυτά τα γυαλιά διαθέτουν υλικά τελευταίας τεχνολογίας που θα σας προσφέρουν ιδανική ανάπαυση για τα μάτια, χάρη σε ένα σύστημα που επιτρέπει τη θέρμανσή τους, ώστε να μπορούν αυτά να χαλαρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Το προϊόν αυτό είναι παρόμοιο με μια έξυπνη μάσκα, είναι πλήρως επαναφορτιζόμενο (επαναφορτίζεται χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB τύπου-C), και μπορεί να προσφέρει αρκετές ώρες χρήσης πριν να χρειαστεί να τα επαναφορτίσετε.

  Τα νέα γυαλιά της Xiaomi για ξεκούραση των ματιών, θα έχουν τιμή 11,75 δολάρια (€ 10) περίπου , και αναμένεται ότι σύντομα θα πωλούνται σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα διεθνώς.

Σχόλια 1