Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 41 νέες XTRV-8.11.15 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αναστέλονται επ'αόριστον όλες οι ARΩMA ROM για τις συσκευές που έχουν Android 8 & 9 ROM,
εκτός από τα Mi-6 / Mi Mix / Mi 5 / Mi 5S / Redmi 5 Plus / Redmi Note 5/Pro

ΠΡΟΣΟΧΗ !
Oι συσκευές RedMi 5 Plus (Vince) / RedMi 5A (Riva) και RedMi 5 (Rosy) αναβαθμίζονται σε Android 8

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Βασίζονται στην αρχιτεκτονική “Zen” της AMD, ενώ προορίζονται κυρίως για την αγορά της Κίνας.

    Η κινέζικη εταιρεία Hygon ξεκίνησε την μαζική παραγωγή των επεξεργαστών “Dhyana”, οι οποίοι βασίζονται στην αρχιτεκτονική “Zen” της AMD και, συνεπώς, υποστηρίζουν εγγενώς το σετ εντολών x86.


    Οι Dhyana αποτελούν ουσιαστικά προϊόν συμφωνίας που σύναψαν οι δύο εταιρείες το 2016, βάσει της οποίας ένας τρίτος οργανισμός, η Haiguang Microelectronics Company, που βασικός της μέτοχος είναι η AMD, θα παραχωρήσει το δικαίωμα χρήστης της αρχιτεκτονικής Zen στην Hygon. Αυτή με τη σειρά της θα σχεδιάζει τους Dhyana, ενώ την κατασκευή τους θα αναλάβει άλλος ανεξάρτητος φορέας, που μπορεί να είναι η TSMC, ή κάποιος κατασκευαστής ημιαγωγών από την Κίνα. Τα παραπάνω ήταν απαραίτητο να γίνουν προκειμένου η AMD να μην παραβεί τους όρους της συμφωνίας της με την Intel για την αδειοδότηση της τεχνολογίας x86.


    Ο λόγος για τον οποίο η κινέζικη κυβέρνηση επιθυμεί να υιοθετήσει μία ξεχωριστή σειρά επεξεργαστών, που μάλιστα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εντός της χώρας, δεν είναι μόνο οικονομικός. Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι αρχές της Κίνας θέλουν να έχουν, για λόγους εθνικής ασφάλειας, μεγαλύτερο έλεγχο επάνω στις CPU που χρησιμοποιούνται από ευαίσθητα συστήματα, γνωρίζοντας το τι μικροκώδικα αυτές εκτελούν και πώς ακριβώς λειτουργούν.

Σχόλια 1

  • Το πήρανε το μήνυμα από το συμβάν με την ΖΤΕ. Και όλοι ξέρουμε, πόσο θα κοστίσει στους αμερικάνους το προστιμο που πληρώθηκε, σε βάθος χρόνου τελικά. Πολλά περισσότερα από χρήματα. Άτιμοι Καναδοί. :lol: