Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 10 νέων XTRV-8.7.10 & ARΩMA ROM (MIUI 10) με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
Αν προκύψουν Update και για τις υπόλοιπες συσκευές, θα τις έχετε και αυτές μόλις έχουμε Source από την Xiaomi.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Η Xiaomi πρόσφατα ανακοίνωσε τα Redmi 6 και Redmi 6A ενώ φαίνεται πως σειρά παίρνει το Redmi 6 Pro μιας και εμφανίστηκε poster που αποκαλύπτει χαρακτηριστικά σχετικά με αυτό το νέο smartphone της Κινεζικής εταιρείας.

  Η ανάρτηση του poster στο Weibo έχει άρωμα Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού τα χαρακτηριστικά του Redmi 6 Pro είναι παρατεταγμένα σε σχηματισμό ποδοσφαιρικού συστήματος δίνοντας έναν πρωτότυπο τόνο στην παρουσίασή τους. Πιο συγκεκριμένα, το Redmi 6 Pro φαίνεται πως θα διαθέτει αναλογία οθόνης 19:9, κάτι που σημαίνει πως θα διαθέτει οθόνη με notch, κάνοντάς το να είναι το πρώτο της σειράς Redmi που διαθέτει το χαρακτηριστικό αυτό.

  Επιπλέον, το Redmi 6 Pro θα διαθέτει AI χαρακτηριστικά σχετικά ενδεχομένως με τις κάμερες της συσκευής, ενώ στην “καρδιά” της θα βρούμε το Snapdragon 625, ο οποίος μπορεί να είναι παλιός και να υπάρχει σε πάρα πολλά smartphone, αλλά είναι αξιόπιστος, οικονομικός και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, την οποία θα τη δίνει η μπαταρία των 4000mAh, όπως αποκαλύπτει και το poster.


  Τέλος, εμφανίστηκαν δύο πραγματικές φωτογραφίες που πιστεύεται πως απεικονίζουν το Redmi 6 Pro το οποίο διαθέτει notch, κάτι το οποίο αναμένεται να ενοχλήσει τους περισσότερους καταναλωτές. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η συσκευή θα ενσωματώνει διπλή κάμερα με τον κύριο φακό να έχει ανάλυση 12MP, καθώς και 5 megapixel selfie κάμερα, ενώ οι εκδόσεις αναφορικά με τις επιλογές της μνήμης RAM και του χώρου αποθήκευσης θα είναι 2GB/16GB, 3GB/32GB και 4GB/64GB.

Σχόλια 4

 • Παράθεση από packo70: “και notch και 19/9 ,δυο χαρακτηριστικα αναφερονται και τα δυο απαραδεκτα ” ???? το 19/9 είναι επειδή υπάρχει Notch , το ένα φέρνει το άλλο , δεν πάνε ξεχωριστά αυτά
 • και notch και 19/9 ,δυο χαρακτηριστικα αναφερονται και τα δυο απαραδεκτα
 • Εαν ειναι έτσι το μπροστινό μερος τότε μιλάμε για τον ορισμό της κακογουστιάς :roll:
 • Το redmi Note 5 Global Version νομίζω ότι είναι καλύτερο, ειδικά εμφανισιακά :P