Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.2.15 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Η Xiaomi πρόσφατα ανακοίνωσε τα Redmi 6 και Redmi 6A ενώ φαίνεται πως σειρά παίρνει το Redmi 6 Pro μιας και εμφανίστηκε poster που αποκαλύπτει χαρακτηριστικά σχετικά με αυτό το νέο smartphone της Κινεζικής εταιρείας.

  Η ανάρτηση του poster στο Weibo έχει άρωμα Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού τα χαρακτηριστικά του Redmi 6 Pro είναι παρατεταγμένα σε σχηματισμό ποδοσφαιρικού συστήματος δίνοντας έναν πρωτότυπο τόνο στην παρουσίασή τους. Πιο συγκεκριμένα, το Redmi 6 Pro φαίνεται πως θα διαθέτει αναλογία οθόνης 19:9, κάτι που σημαίνει πως θα διαθέτει οθόνη με notch, κάνοντάς το να είναι το πρώτο της σειράς Redmi που διαθέτει το χαρακτηριστικό αυτό.

  Επιπλέον, το Redmi 6 Pro θα διαθέτει AI χαρακτηριστικά σχετικά ενδεχομένως με τις κάμερες της συσκευής, ενώ στην “καρδιά” της θα βρούμε το Snapdragon 625, ο οποίος μπορεί να είναι παλιός και να υπάρχει σε πάρα πολλά smartphone, αλλά είναι αξιόπιστος, οικονομικός και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, την οποία θα τη δίνει η μπαταρία των 4000mAh, όπως αποκαλύπτει και το poster.


  Τέλος, εμφανίστηκαν δύο πραγματικές φωτογραφίες που πιστεύεται πως απεικονίζουν το Redmi 6 Pro το οποίο διαθέτει notch, κάτι το οποίο αναμένεται να ενοχλήσει τους περισσότερους καταναλωτές. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η συσκευή θα ενσωματώνει διπλή κάμερα με τον κύριο φακό να έχει ανάλυση 12MP, καθώς και 5 megapixel selfie κάμερα, ενώ οι εκδόσεις αναφορικά με τις επιλογές της μνήμης RAM και του χώρου αποθήκευσης θα είναι 2GB/16GB, 3GB/32GB και 4GB/64GB.

Σχόλια 4

 • Παράθεση από packo70: “και notch και 19/9 ,δυο χαρακτηριστικα αναφερονται και τα δυο απαραδεκτα ” ???? το 19/9 είναι επειδή υπάρχει Notch , το ένα φέρνει το άλλο , δεν πάνε ξεχωριστά αυτά
 • και notch και 19/9 ,δυο χαρακτηριστικα αναφερονται και τα δυο απαραδεκτα
 • Εαν ειναι έτσι το μπροστινό μερος τότε μιλάμε για τον ορισμό της κακογουστιάς :roll:
 • Το redmi Note 5 Global Version νομίζω ότι είναι καλύτερο, ειδικά εμφανισιακά :P