Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Έγινε η διανομή των 37 νέων διαθέσιμων XTRV-9.1.10 & ARΩMA ROM από China/Xiaomi.eu Source.

Έχουν παραδοθεί και οι 6 ROM με Global Source για τις παρακάτω συσκευές...
Mi-Max (Hydrogen) / Mi Max Pro (Helium) / RedMi 3S (Land) / RedMi Note 4 (Nikel) / RedMi Note 3SE (Kate) / RedMi Note 3 Pro (Kenzo)

Παραδόθηκε και η Port ROM για το Mi-5 (Gemini) με CN/Xiaomi.eu από άλλη συσκευή.

Οι ROM που δεν υπάρχουν στην λίστα θα είναι έτοιμες όταν υπάρξει διαθέσιμο Source.
Σε ότι αφορά τις ROM που έγιναν EOL από το Xiaomi.eu, θα τις γυρίσουμε σταδιακά σε Global Source, όταν υπάρξει Source και γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές – δοκιμές πρώτα.

Δείτε τις ROM από το VIP mail που σας στείλαμε ή κατεβάστε τις ROM και κάνετε Install από την εφαρμογή αναβάθμισης μόλις δείτε την ειδοποίηση

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το επίσημο poster της συσκευής, στο οποίο βλέπουμε καθαρά την εμπρόσθια πλευρά και τον σχεδιασμό της.

    Μία μέρα έμεινε για την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Redmi 6 – θα γίνει αύριο 12 Ιουνίου όπως σας έχουμε ενημερώσει– και ήδη οι διαρροές αποκαλύπτουν πρακτικά όλη την συσκευή. Ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το επίσημο poster της συσκευής, στο οποίο βλέπουμε καθαρά την εμπρόσθια πλευρά και τον σχεδιασμό της.


    Όπως φαίνεται στο poster, το Redmi 6 (ίσως είναι και το Redmi 6A σύμφωνα με πληροφορίες), θα διαθέτει full display σχεδιασμό ΧΩΡΙΣ «κόψιμο» οθόνης στο πάνω μέρος, όμως δείχνει αρκετά στρουμπουλό στο πλάι, με περιθώρια που… θα μπορούσαν να είναι σαφώς πιο περιορισμένα. Όπως έχουμε αναφέρει, η συσκευή αναμένεται να εφοδιαστεί με οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2.0GHz, οθόνη 5,45 ιντσών HD+ ανάλυσης, ενώ θα το δούμε σε εκδόσεις με 2/3/4GB RAM και 16/32/64GB αποθηκευτικού χώρου, σε συνδυασμό με μπαταρία 3900 mAH! Στον τομέα της κάμερας, αναμένεται να εφοδιαστεί με διπλή κύρια κάμερα 12MP+12MP πίσω και selfie φακό στα 5MP μπροστά.

    Σημειώστε οτι είναι η πιθανή ανακοίνωση δύο ακόμα εκδόσεων: των Redmi 6A και Redmi 6 Pro/Plus.

Σχόλια 1

  • Το "επιτέλους χωρίς Notch" του άρθρου έχει πλάκα. Γιατί πότε είχε βγει με notch και είναι "επιτέλους"; Υποθέσεις και "διαρροές" που σπάνια…