Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το επίσημο poster της συσκευής, στο οποίο βλέπουμε καθαρά την εμπρόσθια πλευρά και τον σχεδιασμό της.

    Μία μέρα έμεινε για την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Redmi 6 – θα γίνει αύριο 12 Ιουνίου όπως σας έχουμε ενημερώσει– και ήδη οι διαρροές αποκαλύπτουν πρακτικά όλη την συσκευή. Ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το επίσημο poster της συσκευής, στο οποίο βλέπουμε καθαρά την εμπρόσθια πλευρά και τον σχεδιασμό της.


    Όπως φαίνεται στο poster, το Redmi 6 (ίσως είναι και το Redmi 6A σύμφωνα με πληροφορίες), θα διαθέτει full display σχεδιασμό ΧΩΡΙΣ «κόψιμο» οθόνης στο πάνω μέρος, όμως δείχνει αρκετά στρουμπουλό στο πλάι, με περιθώρια που… θα μπορούσαν να είναι σαφώς πιο περιορισμένα. Όπως έχουμε αναφέρει, η συσκευή αναμένεται να εφοδιαστεί με οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2.0GHz, οθόνη 5,45 ιντσών HD+ ανάλυσης, ενώ θα το δούμε σε εκδόσεις με 2/3/4GB RAM και 16/32/64GB αποθηκευτικού χώρου, σε συνδυασμό με μπαταρία 3900 mAH! Στον τομέα της κάμερας, αναμένεται να εφοδιαστεί με διπλή κύρια κάμερα 12MP+12MP πίσω και selfie φακό στα 5MP μπροστά.

    Σημειώστε οτι είναι η πιθανή ανακοίνωση δύο ακόμα εκδόσεων: των Redmi 6A και Redmi 6 Pro/Plus.

Σχόλια 1

  • Το "επιτέλους χωρίς Notch" του άρθρου έχει πλάκα. Γιατί πότε είχε βγει με notch και είναι "επιτέλους"; Υποθέσεις και "διαρροές" που σπάνια…