Διαφήμιση

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.6.13 ROM για 34 συσκευές. Η ROM για το RedMi Note 6 PRO θα παραδοθεί όταν έχουμε Source ROM.

Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail μα τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TechCrunch, καθημερινά οι χρήστες παρακολουθούν περίπου 300 εκατ. Instagram Stories, 150 εκατ. Facebook Stories και, παραδόξως, 450 εκατ. WhatsApp Stories.

    Τα Stories είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εμπνεύσεις που γνωρίσαμε πρώτα μέσα από το Snapchat για να κλαπούν στη συνέχεια από τη Facebook και να ενσωματωθούν σε όλες τις υπηρεσίες της (Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger). Ιδιαίτερα στο Instagram έχουν σημειώσει τρομακτική επιτυχία και γι’ αυτό η εταιρεία έχει προσθέσει ανάμεσα τους ορισμένες διαφημίσεις.

    Το ίδιο αναμένεται ότι θα κάνει πολύ σύντομα και στα Stories που εμφανίζονται στο Facebook, με clips διάρκειας 5-15 δευτερολέπτων που σε πρώτη φάση θα είναι εφικτό να παραβλέψεις με ένα swipe. Παρόλα αυτά, η πρόσφατη κίνηση του Snapchat να προσθέσει unskippable διαφημίσεις 6 δευτερολέπτων σε ορισμένες κατηγόριες, ίσως αποτελεί προάγγελο του τι θα επακολουθήσει σε Instagram και Facebook.


    Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TechCrunch, καθημερινά οι χρήστες παρακολουθούν περίπου 300 εκατ. Instagram Stories, 150 εκατ. Facebook Stories και, παραδόξως, 450 εκατ. WhatsApp Stories, επομένως, είναι λογικό η Facebook να προσπαθήσει να βγάλει ψωμάκι από την υπόθεση.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.