Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Σύμφωνα με πληροφορίες απο την χώρα, η εταιρία έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε τρεις μήνες, αριθμός όνειρο για πολλούς άλλους κατασκευαστές.

    Η Xiaomi βρίσκεται στην κορυφή της ινδικής αγοράς στις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου συνεχίζοντας την καλή απόδοση που είχε το τέταρτο τρίμηνο του 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες απο την χώρα, η εταιρία έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε τρεις μήνες, αριθμός όνειρο για πολλούς άλλους κατασκευαστές. Αυτό δίνει στην Xiaomi το 30,3% της αγοράς και αύξηση πωλήσεων κατά 11%. Για λόγους σύγκρισης, η Samsung που βρίσκεται στην δεύτερη θέση όπου κατέχει το 25,1%.

    Οι άλλες εταιρίες δεν τα πάνε τόσο καλά. Η OPPO δυσκολεύεται και έχειπτωτική πορεία κατέχοντας το 7,4% στην τρίτη θέση. Η Vivo βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 6,7% του μεριδίου αγοράς ύστερα από μια πολύ κακή χρονιά με μείωση 29,4% στις πωλήσεις. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η ινδική Transsion Holdings. Θα περίμενε κάποιος να τα πάει καλύτερα (είναι ιδιοκτήτης των Tecno, Infinix και Itel) αλλά η πίεση απο τους Κινέζους είναι μεγάλη και η τεχνολογική υπεροχή καθαρά υπέρ τωντελευταίων.


    Η Xiaomi συνεχίζει ακάθεκτη, φαίνεται οτι το στοίχημα με την σειρά Redmi 5 και το Mi Mix 2S πάει εξαιρετικά. Περιμένουμε η εταιρία μέχρι το τέλος της χρονιάς να αυξήσει και άλλο τις πωλήσεις της δεδομένου οτι θα κατασκευαστούν τοπικά πολλά από τα νέα μοντέλα.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.