Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 39 νέων XTRV-8.8.9 & ARΩMA ROM (MIUI 10) με Global & CN/xiaomi.eu Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
H ROM για το Mi-Mix 2S (Polaris) αναστέλλεται μέχρι να ετοιμαστεί το Wokflow για Android 9.
Η ROM για τα RedMi Note 3SE δεν θα βγει αυτή την εβδομάδα καθώς δεν έχουμε Global Source από Xiaomi.
'Ολες οι 8.8.9 ROM με Global έχουν αποσυρθεί από την Xiaomi λόγο προβλημάτων με τις διπλές εφαρμογές, και θα σας δώσουμε νέες διορθωμένες ROM όταν βγουν από την Xiaomi.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Σύμφωνα με πληροφορίες απο την χώρα, η εταιρία έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε τρεις μήνες, αριθμός όνειρο για πολλούς άλλους κατασκευαστές.

    Η Xiaomi βρίσκεται στην κορυφή της ινδικής αγοράς στις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου συνεχίζοντας την καλή απόδοση που είχε το τέταρτο τρίμηνο του 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες απο την χώρα, η εταιρία έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε τρεις μήνες, αριθμός όνειρο για πολλούς άλλους κατασκευαστές. Αυτό δίνει στην Xiaomi το 30,3% της αγοράς και αύξηση πωλήσεων κατά 11%. Για λόγους σύγκρισης, η Samsung που βρίσκεται στην δεύτερη θέση όπου κατέχει το 25,1%.

    Οι άλλες εταιρίες δεν τα πάνε τόσο καλά. Η OPPO δυσκολεύεται και έχειπτωτική πορεία κατέχοντας το 7,4% στην τρίτη θέση. Η Vivo βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 6,7% του μεριδίου αγοράς ύστερα από μια πολύ κακή χρονιά με μείωση 29,4% στις πωλήσεις. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η ινδική Transsion Holdings. Θα περίμενε κάποιος να τα πάει καλύτερα (είναι ιδιοκτήτης των Tecno, Infinix και Itel) αλλά η πίεση απο τους Κινέζους είναι μεγάλη και η τεχνολογική υπεροχή καθαρά υπέρ τωντελευταίων.


    Η Xiaomi συνεχίζει ακάθεκτη, φαίνεται οτι το στοίχημα με την σειρά Redmi 5 και το Mi Mix 2S πάει εξαιρετικά. Περιμένουμε η εταιρία μέχρι το τέλος της χρονιάς να αυξήσει και άλλο τις πωλήσεις της δεδομένου οτι θα κατασκευαστούν τοπικά πολλά από τα νέα μοντέλα.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.