Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.1.17 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Σύμφωνα με πληροφορίες απο την χώρα, η εταιρία έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε τρεις μήνες, αριθμός όνειρο για πολλούς άλλους κατασκευαστές.

    Η Xiaomi βρίσκεται στην κορυφή της ινδικής αγοράς στις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου συνεχίζοντας την καλή απόδοση που είχε το τέταρτο τρίμηνο του 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες απο την χώρα, η εταιρία έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε τρεις μήνες, αριθμός όνειρο για πολλούς άλλους κατασκευαστές. Αυτό δίνει στην Xiaomi το 30,3% της αγοράς και αύξηση πωλήσεων κατά 11%. Για λόγους σύγκρισης, η Samsung που βρίσκεται στην δεύτερη θέση όπου κατέχει το 25,1%.

    Οι άλλες εταιρίες δεν τα πάνε τόσο καλά. Η OPPO δυσκολεύεται και έχειπτωτική πορεία κατέχοντας το 7,4% στην τρίτη θέση. Η Vivo βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 6,7% του μεριδίου αγοράς ύστερα από μια πολύ κακή χρονιά με μείωση 29,4% στις πωλήσεις. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η ινδική Transsion Holdings. Θα περίμενε κάποιος να τα πάει καλύτερα (είναι ιδιοκτήτης των Tecno, Infinix και Itel) αλλά η πίεση απο τους Κινέζους είναι μεγάλη και η τεχνολογική υπεροχή καθαρά υπέρ τωντελευταίων.


    Η Xiaomi συνεχίζει ακάθεκτη, φαίνεται οτι το στοίχημα με την σειρά Redmi 5 και το Mi Mix 2S πάει εξαιρετικά. Περιμένουμε η εταιρία μέχρι το τέλος της χρονιάς να αυξήσει και άλλο τις πωλήσεις της δεδομένου οτι θα κατασκευαστούν τοπικά πολλά από τα νέα μοντέλα.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.