Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 39 νέων XTRV-8.8.9 & ARΩMA ROM (MIUI 10) με Global & CN/xiaomi.eu Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
H ROM για το Mi-Mix 2S (Polaris) αναστέλλεται μέχρι να ετοιμαστεί το Wokflow για Android 9.
Η ROM για τα RedMi Note 3SE δεν θα βγει αυτή την εβδομάδα καθώς δεν έχουμε Global Source από Xiaomi.
'Ολες οι 8.8.9 ROM με Global έχουν αποσυρθεί από την Xiaomi λόγο προβλημάτων με τις διπλές εφαρμογές, και θα σας δώσουμε νέες διορθωμένες ROM όταν βγουν από την Xiaomi.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Υπήρχε η φήμη πως η Xiaomi ετοιμάζει τη δική της έκδοση του Face ID της Apple για ξεκλείδωμα μέσω τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου.

    Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι πραγματικότητα μιας και render του μηχανισμού αυτού εμφανίζει τα μέρη από τα οποία αποτελείται.
    Εφόσον η Xiaomi παρουσιάσει το μηχανισμό τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου, τότε θα γίνει ο πρώτος Android κατασκευαστής που παρουσιάζει την πραγματικά εναλλακτική τεχνολογία του Face ID της Apple, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως το “Face ID” του Android θα εμφανιστεί πρώτα στο Xiaomi Mi 7 που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες.

    Πιο συγκεκριμένα, ρίχνοντας μια ματιά στο render, πέραν του notch και ξεκινώντας από αριστερά προς τα δεξιά, φαίνεται πως θα έχουμε την υπέρυθρη κάμερα για την ακόμα καλύτερη αναγνώριση προσώπου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ δίπλα βρίσκουμε την εμπρόσθια κάμερα της συσκευής. Στο κέντρο του μηχανισμού βρίσκουμε το ακουστικό με το μικρόφωνο στα δεξιά του.

    Συνεχίζοντας ακόμα πιο δεξιά, θα βρούμε το εξάρτημα το οποίο είναι παρόμοιο με το dot projector της Apple ενώ το τελευταίο εξάρτημα είναι αρκετά μεγάλο για να είναι ο αισθητήρας εγγύτητας και πολύ μικρό για μια δευτερεύουσα selfie camera. Αυτό που μένει να δούμε τι τελικά μας επιφυλάσσει η Xiaomi στην παρουσίαση του Xiaomi Mi 7 στις 23 Μαΐου και το πως τελικά θα υλοποιήσει τη 3D αναγνώριση προσώπου, η οποία θα υλοποιηθεί πρώτη φορά σε Android smartphone.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.