Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Έγινε η διανομή των 37 νέων διαθέσιμων XTRV-9.1.10 & ARΩMA ROM από China/Xiaomi.eu Source.

Έχουν παραδοθεί και οι 6 ROM με Global Source για τις παρακάτω συσκευές...
Mi-Max (Hydrogen) / Mi Max Pro (Helium) / RedMi 3S (Land) / RedMi Note 4 (Nikel) / RedMi Note 3SE (Kate) / RedMi Note 3 Pro (Kenzo)

Παραδόθηκε και η Port ROM για το Mi-5 (Gemini) με CN/Xiaomi.eu από άλλη συσκευή.

Οι ROM που δεν υπάρχουν στην λίστα θα είναι έτοιμες όταν υπάρξει διαθέσιμο Source.
Σε ότι αφορά τις ROM που έγιναν EOL από το Xiaomi.eu, θα τις γυρίσουμε σταδιακά σε Global Source, όταν υπάρξει Source και γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές – δοκιμές πρώτα.

Δείτε τις ROM από το VIP mail που σας στείλαμε ή κατεβάστε τις ROM και κάνετε Install από την εφαρμογή αναβάθμισης μόλις δείτε την ειδοποίηση

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Υπήρχε η φήμη πως η Xiaomi ετοιμάζει τη δική της έκδοση του Face ID της Apple για ξεκλείδωμα μέσω τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου.

    Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι πραγματικότητα μιας και render του μηχανισμού αυτού εμφανίζει τα μέρη από τα οποία αποτελείται.
    Εφόσον η Xiaomi παρουσιάσει το μηχανισμό τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου, τότε θα γίνει ο πρώτος Android κατασκευαστής που παρουσιάζει την πραγματικά εναλλακτική τεχνολογία του Face ID της Apple, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως το “Face ID” του Android θα εμφανιστεί πρώτα στο Xiaomi Mi 7 που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες.

    Πιο συγκεκριμένα, ρίχνοντας μια ματιά στο render, πέραν του notch και ξεκινώντας από αριστερά προς τα δεξιά, φαίνεται πως θα έχουμε την υπέρυθρη κάμερα για την ακόμα καλύτερη αναγνώριση προσώπου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ δίπλα βρίσκουμε την εμπρόσθια κάμερα της συσκευής. Στο κέντρο του μηχανισμού βρίσκουμε το ακουστικό με το μικρόφωνο στα δεξιά του.

    Συνεχίζοντας ακόμα πιο δεξιά, θα βρούμε το εξάρτημα το οποίο είναι παρόμοιο με το dot projector της Apple ενώ το τελευταίο εξάρτημα είναι αρκετά μεγάλο για να είναι ο αισθητήρας εγγύτητας και πολύ μικρό για μια δευτερεύουσα selfie camera. Αυτό που μένει να δούμε τι τελικά μας επιφυλάσσει η Xiaomi στην παρουσίαση του Xiaomi Mi 7 στις 23 Μαΐου και το πως τελικά θα υλοποιήσει τη 3D αναγνώριση προσώπου, η οποία θα υλοποιηθεί πρώτη φορά σε Android smartphone.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.