ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 8 νέων XTRV-8.5.10 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
H Xiaomi σταματάει την διανομή όλων των Developer ROM μέχρι και τα μέσα-τέλος Ιουνίου, όπου θα προχωρήσει στην διανομή της νέας Miui X (10).
Μέχρι τότε θα έχουμε μόνο Stable ROM ή κατ'εξαίρεση Developer Miui 9 ROM που θα βγάλει η xiaomi ως Fix της τρέχουσας έκδοσης.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Υπήρχε η φήμη πως η Xiaomi ετοιμάζει τη δική της έκδοση του Face ID της Apple για ξεκλείδωμα μέσω τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου.

    Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι πραγματικότητα μιας και render του μηχανισμού αυτού εμφανίζει τα μέρη από τα οποία αποτελείται.
    Εφόσον η Xiaomi παρουσιάσει το μηχανισμό τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου, τότε θα γίνει ο πρώτος Android κατασκευαστής που παρουσιάζει την πραγματικά εναλλακτική τεχνολογία του Face ID της Apple, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως το “Face ID” του Android θα εμφανιστεί πρώτα στο Xiaomi Mi 7 που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες.

    Πιο συγκεκριμένα, ρίχνοντας μια ματιά στο render, πέραν του notch και ξεκινώντας από αριστερά προς τα δεξιά, φαίνεται πως θα έχουμε την υπέρυθρη κάμερα για την ακόμα καλύτερη αναγνώριση προσώπου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ δίπλα βρίσκουμε την εμπρόσθια κάμερα της συσκευής. Στο κέντρο του μηχανισμού βρίσκουμε το ακουστικό με το μικρόφωνο στα δεξιά του.

    Συνεχίζοντας ακόμα πιο δεξιά, θα βρούμε το εξάρτημα το οποίο είναι παρόμοιο με το dot projector της Apple ενώ το τελευταίο εξάρτημα είναι αρκετά μεγάλο για να είναι ο αισθητήρας εγγύτητας και πολύ μικρό για μια δευτερεύουσα selfie camera. Αυτό που μένει να δούμε τι τελικά μας επιφυλάσσει η Xiaomi στην παρουσίαση του Xiaomi Mi 7 στις 23 Μαΐου και το πως τελικά θα υλοποιήσει τη 3D αναγνώριση προσώπου, η οποία θα υλοποιηθεί πρώτη φορά σε Android smartphone.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.