ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 8 νέων XTRV-8.5.10 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
H Xiaomi σταματάει την διανομή όλων των Developer ROM μέχρι και τα μέσα-τέλος Ιουνίου, όπου θα προχωρήσει στην διανομή της νέας Miui X (10).
Μέχρι τότε θα έχουμε μόνο Stable ROM ή κατ'εξαίρεση Developer Miui 9 ROM που θα βγάλει η xiaomi ως Fix της τρέχουσας έκδοσης.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • H Google θέλει να κάνει τους συνεργάτες της στο κομμάτι του Android να προχωρούν πιο άμεσα σε ενημερώσεις (updates) στις συσκευές τους.

    Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ίσως "πονοκεφάλους" στο λειτουργικό της Google, καθώς πολλοί χρήστες περιμένουν αναβαθμίσεις που δεν έρχονται ποτέ στις συσκευές τους ή καθυστερούν υπερβολικά.

    Έτσι, σε μία προσπάθεια τα updates να είναι όσο πιο άμεσα γίνεται, φαίνεται ότι στο συμφωνητικό μεταξύ της Google και των κατασκευαστών (OEMs) έχουν προστεθεί πλέον κάποιες παράγραφοι που διασφαλίζουν ότι δε θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε patches και μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας.
    Το συγκεκριμένο συμφωνητικό διασφαλίζει ότι οι εταιρείας θα αποκτήσουν τα δικαιώματα κυκλοφορίας smartphones με το λειτουργικό της Google και πιθανόν σχετίζεται με την άδεια για τη νέα έκδοση Android P.
    Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία θέλει να υποχρεώσει τους OEMs να μην αφήνουν τους καταναλωτές "ξεκρέμαστους", ενώ παράλληλα θέλει να τηρήσει τις υποσχέσεις που έδωσε στο πλαίσιο του Google I/O, να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην ασφάλεια του Android, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής Android platform security, David Kleidermacher.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.