Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • H Google θέλει να κάνει τους συνεργάτες της στο κομμάτι του Android να προχωρούν πιο άμεσα σε ενημερώσεις (updates) στις συσκευές τους.

    Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ίσως "πονοκεφάλους" στο λειτουργικό της Google, καθώς πολλοί χρήστες περιμένουν αναβαθμίσεις που δεν έρχονται ποτέ στις συσκευές τους ή καθυστερούν υπερβολικά.

    Έτσι, σε μία προσπάθεια τα updates να είναι όσο πιο άμεσα γίνεται, φαίνεται ότι στο συμφωνητικό μεταξύ της Google και των κατασκευαστών (OEMs) έχουν προστεθεί πλέον κάποιες παράγραφοι που διασφαλίζουν ότι δε θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε patches και μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας.
    Το συγκεκριμένο συμφωνητικό διασφαλίζει ότι οι εταιρείας θα αποκτήσουν τα δικαιώματα κυκλοφορίας smartphones με το λειτουργικό της Google και πιθανόν σχετίζεται με την άδεια για τη νέα έκδοση Android P.
    Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία θέλει να υποχρεώσει τους OEMs να μην αφήνουν τους καταναλωτές "ξεκρέμαστους", ενώ παράλληλα θέλει να τηρήσει τις υποσχέσεις που έδωσε στο πλαίσιο του Google I/O, να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην ασφάλεια του Android, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής Android platform security, David Kleidermacher.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.