Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 39 νέων XTRV-8.8.9 & ARΩMA ROM (MIUI 10) με Global & CN/xiaomi.eu Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
H ROM για το Mi-Mix 2S (Polaris) αναστέλλεται μέχρι να ετοιμαστεί το Wokflow για Android 9.
Η ROM για τα RedMi Note 3SE δεν θα βγει αυτή την εβδομάδα καθώς δεν έχουμε Global Source από Xiaomi.
'Ολες οι 8.8.9 ROM με Global έχουν αποσυρθεί από την Xiaomi λόγο προβλημάτων με τις διπλές εφαρμογές, και θα σας δώσουμε νέες διορθωμένες ROM όταν βγουν από την Xiaomi.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • H Google θέλει να κάνει τους συνεργάτες της στο κομμάτι του Android να προχωρούν πιο άμεσα σε ενημερώσεις (updates) στις συσκευές τους.

    Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ίσως "πονοκεφάλους" στο λειτουργικό της Google, καθώς πολλοί χρήστες περιμένουν αναβαθμίσεις που δεν έρχονται ποτέ στις συσκευές τους ή καθυστερούν υπερβολικά.

    Έτσι, σε μία προσπάθεια τα updates να είναι όσο πιο άμεσα γίνεται, φαίνεται ότι στο συμφωνητικό μεταξύ της Google και των κατασκευαστών (OEMs) έχουν προστεθεί πλέον κάποιες παράγραφοι που διασφαλίζουν ότι δε θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε patches και μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας.
    Το συγκεκριμένο συμφωνητικό διασφαλίζει ότι οι εταιρείας θα αποκτήσουν τα δικαιώματα κυκλοφορίας smartphones με το λειτουργικό της Google και πιθανόν σχετίζεται με την άδεια για τη νέα έκδοση Android P.
    Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία θέλει να υποχρεώσει τους OEMs να μην αφήνουν τους καταναλωτές "ξεκρέμαστους", ενώ παράλληλα θέλει να τηρήσει τις υποσχέσεις που έδωσε στο πλαίσιο του Google I/O, να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην ασφάλεια του Android, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής Android platform security, David Kleidermacher.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.