Διαφήμιση

>> ΠΡΟΣΟΧΗ !!! <<

Είναι έτοιμες οι νέες XTRV ROM (V9.10.17) για 19 συσκευές και έχει ήδη αποσταλεί mail σε όλα τα VIP μέλη μας.
Τα ΟΤΑ για τα απλά μέλη θα γίνει ενεργό στις επόμενες 12-24 ώρες.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Όπως γνωρίζουμε, η παγκόσμια προσέγγιση της Xiaomi σαν κατασκευαστής, είναι η προσπάθεια της να ενταχθεί σε όλο και περισσότερες αγορές της τεχνολογίας. Μια από αυτές τις αγορές, με τις περισσότερες πωλήσεις στην οποία θέλει τώρα να ενταχθεί η Xiaomi, είναι τα Gaming προϊόντα.

  Στο παρελθόν, η Xiaomi είχε ήδη διαθέσει αντίστοιχα προϊόντα όπως το Gaming Laptop, το νέο Gaming Smartphone (Black Shark) και τώρα η εταιρεία λανσάρει το νέο Xiaomi Gaming Headset για τους gamers.

  Χαρακτηριστικά του Xiaomi Gaming Headset

  Όσο αφορά τον σχεδιασμό, μπορούμε να διακρίνουμε ότι είναι κάπως μινιμαλιστικός, κάτι αρκετά τυπικό για τα προϊόντα της Xiaomi. Όμως, έχει κάτι αρκετά χαρακτηριστικό ανάμεσα στα gaming προϊόντα: δύο LED ζώνες στις δύο πλευρές του headset. Μέσω μιας εφαρμογής, μπορούμε να τροποποιήσουμε τα χρώματα των LED.
  Το λογισμικό, επίσης, υποστηρίζει διάφορα surround εφέ. Μπορεί να ληφθεί στον υπολογιστή και η εφαρμογή ρυθμίζει τα ακουστικά. Η συσκευή είναι αρκετά ελαφριά, προσαρμόζεται εύκολα στο κεφάλι και τα μαξιλαράκια δεν ασκούν πίεση στα αυτιά. Όλα κατασκευάστηκαν ώστε η gaming εμπειρία να είναι άψογη.  Τα ακουστικά διαθέτουν virtual 7.1 audio που προσφέρει ήχο surround ποιότητας κάτι πολύ τυποποιημένο σε αρκετά ακουστικά του ίδιου εύρους. Το Xiaomi Gaming Headset διαθέτει σύνθεση διαφράγματος από 40 mm γραφίνης, το οποίο αποτελεί ένα καλό χαρακτηριστικό για τον surround ήχο. Επιπρόσθετα, αποτρέπει τον ήχο από το να διαρρέει πολύ εξωτερικό θόρυβο. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου το οποίο δεν λαμβάνει θόρυβο από το περιβάλλον γύρω σου.  Ειδικά σχεδιασμένα με την τεχνολογία Dual Microphone ENC Ambient Noise Reduction, η οποία τεχνολογία χρησιμοποιείται για να καταστέλλει τον εξωτερικό θόρυβο και να εστιάζει μόνο στην φωνή του παίχτη ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του παιχνιδιού. Ακόμα και σε θορυβώδη online παιχνίδια ή τουρνουά, οι συμπαίκτες μπορούν να ακούσουν καθαρά τις οδηγίες και τις φωνητικές εντολές τους. Τα δύο μικρόφωνα βρίσκονται στο περίβλημα των ακουστικών, χωρίς προεξέχοντα κομμάτια ή καλώδια.
  Η εταιρεία παρέχει δύο connectors: έναν 3.5 mm connector και άλλον έναν για την USB Type C θύρα.

  Xiaomi Gaming Headset: Ποιότητα για Πραγματικούς Gamer

  Γενικότερα, αυτή η νέα παραγωγή της Xiaomi που εστιάζει στο gaming, θα μας προσφέρει σωστή ποιότητα ήχου. Αυτή η στάση μας δείχνει ότι η Xiaomi φέτος, μπαίνει δυναμικά στην gaming αγορά. Ωστόσο, ακόμα πρέπει να δούμε περισσότερα άρθρα για παιχνίδια, τα οποία μπορούμε σίγουρα να περιμένουμε στις επόμενες ανακοινώσεις της εταιρείας. Τα νέα Xiaomi Gaming Headset θα είναι διαθέσιμα από σήμερα (27 Απριλίου) στην Κίνα στα 349 yuan (~ 45 ευρώ). Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμα σε άλλα μέρη του κόσμου.


Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.