Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Μετά από μόλις 7 μήνες ύπαρξης, φαίνεται ότι η παρουσία του Mi A1 στην αγορά έχει τελειώσει.

    Η συσκευή που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ινδία το Σεπτέμβριο του 2017, είναι η έκδοση Android One του Mi 5X που πωλείται στην Κίνα, και οι τελευταίες αναφορές λένε ότι η Xiaomi σταμάτησε την πώλησή του στην χώρα. Οι συνεργάτες της Xiaomi στο Δελχί αναφέρουν ότι οι παραδόσεις του Mi A1 έχουν σταματήσει και ο επίσημος ιστότοπος της Mi India δεν διαθέτει το τηλέφωνο πια σε απόθεμα.


    Φυσικά αυτό σχετίζεται με την άφιξη του διαδόχου του, του Mi A2. Όπως και πέρυσι, το Mi A2 θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα ως Mi 6X με MIUI. Δεδομένου φέτος ότι το Mi 6X θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από τον προκάτοχό του, το Mi A2 θα κυκλοφορήσει και αυτό νωρίτερα, και λογικά επίσης, πρώτα στην Ινδία. Η Xiaomi ανακοίνωσε ότι έχει εκδήλωση στις 25 Απριλίου και το Mi 6X είναι η συσκευή που αναμένεται να παρουσιαστεί. Λέγεται ότι η τιμή εκκίνησης θα είναι ίδια με αυτή του Mi 5X στα 239 δολάρια.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.