Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, “συνελήφθη” από το φωτογραφικό φακό με ένα wearable που φαίνεται πως είναι το νέο Mi Band 3 της εταιρείας.

    Η αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του event λανσαρίσματος του νέου gaming smartphone Black Shark από την Xiaomi στην Κίνα.

    Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, πρόκειται για μία νέα συσκευή που ακολουθεί την εμφάνιση των προηγούμενων Mi Band. Διαθέτει το άνετο λαστιχένιο λουράκι που γνωρίσαμε και στις περασμένες γενιές του wearable, ωστόσο το γυαλί στην εμπρόσθια επιφάνεια έχει επεκταθεί, προσφέροντας μία μεγαλύτερη OLED οθόνη.


    Αναμένουμε την ανακοίνωση μέσα στη χρονιά, με τις πληροφορίες να θέλουν το band να διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών, GPS, επιταχυνσιόμετρο, πιστοποίηση IP67 και Bluetooth 4.2.

Σχόλια 2

  • Η οθόνη ειναι διαφορετική απο το 2
  • Που καταλάβατε βρε παιδιά, πως είναι διαφορετικό; Εμένα μου φαίνεται πως είναι αυτό το Mi band που κυκλοφορεί.. :P Λέτε να είναι το κλασικό παιχνιδάκι με τις φήμες ώστε να έχουμε κάτι να αναμένουμε και να συζητάμε; ; P