Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 18 νέων XTRV-8.4.19 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
Όλες οι υπόλοιπες ROM Source από CN/Xiaomi.eu θα παραδοθούν όταν έχουμε Source (Σάββατο ή Κυριακή).

Οι ROM για τα Mi-Mix (Lithium) / Mi-5 (Gemini) / Mi-Note 2 (Scorpio) θα γυρίσουν προσωρινά σε CN/xiaomi.eu source μέχρι να ετοιμαστούν τα δικά μας Workflows για Android 8. !

H ROM για το RedMi 3S (Land) αναστέλλεται αυτή την εβδομάδα (δεν έχει βγάλει η Xiaomi Global Source)

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, “συνελήφθη” από το φωτογραφικό φακό με ένα wearable που φαίνεται πως είναι το νέο Mi Band 3 της εταιρείας.

    Η αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του event λανσαρίσματος του νέου gaming smartphone Black Shark από την Xiaomi στην Κίνα.

    Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, πρόκειται για μία νέα συσκευή που ακολουθεί την εμφάνιση των προηγούμενων Mi Band. Διαθέτει το άνετο λαστιχένιο λουράκι που γνωρίσαμε και στις περασμένες γενιές του wearable, ωστόσο το γυαλί στην εμπρόσθια επιφάνεια έχει επεκταθεί, προσφέροντας μία μεγαλύτερη OLED οθόνη.


    Αναμένουμε την ανακοίνωση μέσα στη χρονιά, με τις πληροφορίες να θέλουν το band να διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών, GPS, επιταχυνσιόμετρο, πιστοποίηση IP67 και Bluetooth 4.2.

Σχόλια 2

  • Η οθόνη ειναι διαφορετική απο το 2
  • Που καταλάβατε βρε παιδιά, πως είναι διαφορετικό; Εμένα μου φαίνεται πως είναι αυτό το Mi band που κυκλοφορεί.. :P Λέτε να είναι το κλασικό παιχνιδάκι με τις φήμες ώστε να έχουμε κάτι να αναμένουμε και να συζητάμε; ; P