Διαφήμιση
Διαφήμιση

>> Ενημέρωση όλων των μελών <<

​Κυκλοφόρησαν 34 νέες ROM από CN/Xiaomi.eu Source

Δεν έχει βγει ακόμη Source ROM για τις παρακάτω συσκευές, και οι ROM θα παραδοθούν αργότερα.
MI8, MI8EE, MI8Pro, MI8SE, MIX3, MI5, POCOF1

Σταματάει η υποστήριξη με Developer ROM για το RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ένα screenshot που μοιράστηκε το Android Developer Blogs αποκαλύπτει κάτι που θα μπορούσε να είναι η νέα navigation bar του Android P.

    Φυσικά, πρόκειται για κάτι που η Google δε θα ήθελε ακόμη να φτάσει στο κοινό και γι’ αυτό το συγκεκριμένο screenshot δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο, όμως η αποκάλυψη του ήταν αρκετή για να πάρουμε μία πρώτη γεύση από την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της Google.

    Η νέα γραμμή πλοήγησης αποτελείται από δύο icons. To multitasking button δεν υπάρχει πια, καθώς πιθανότατα θα αντικατασταθεί από ένα swipe-up gesture και, ενώ το home buttonπαραμένει, έχει αλλάξει σχήμα μοιάζοντας με ένα …χάπι. Το back button παραμένει το ίδιο, ωστόσο φαίνεται ότι θα εξαφανίζεται όταν δε χρησιμοποιείται.


    Τον επόμενο μήνα, στο πλαίσιο του Google I/O 2018, θα μάθουμε σίγουρα περισσότερα για το Android P, αλλά και αυτή τη νέα navigation bar. Έως τότε μπορούμε να κάνουμε απλά υποθέσεις για το “ζαχαρωτό” που θα ονομάσει το Android P και κάποιοι λένε ότι θα είναι το Popsicle(γρανίτα).

Σχόλια 1

  • Παράθεση από MIUI_ART: “το home button παραμένει, έχει αλλάξει σχήμα μοιάζοντας με ένα …χάπι ” Αυτό το home button είναι πολύ αστείο :D