Διαφήμιση

>> Ενημέρωση όλων των μελών <<

Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.5.16/17 ROM για 35 συσκευές στα VIP μέλη μας...

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

Oι αυτόματες ενημερώσεις (ΟΤΑ) σήμερα στα απλά μέλη μας θα εμφανιστούν μετά από 12 - 24 ώρες μετά από τους VIP !

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Οι πληροφορίες βασίζονται σε αρχεία υλικολογισμικού που αποκτήθηκαν από το @FunkyHuawei​, το οποία επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν​ , να ξεκλειδώνουν​ ή να αναβαθμίζουν τα​ τηλέφωνα Huawei και Honor έναντι αμοιβής.

  Tα πιο αναμενόμενα smartphones της Xiaomi φέτος είναι πιθανό τα δύο κινητά τηλέφωνα: το Mi Mix 2S και το Mi 7 . Και οι δύο συσκευές θα παρουσιάσουν το τελευταίο SoC από την Qualcomm, το Snapdragon 845 , και αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο μετά το επερχόμενο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Δεν είναι ο καθένας οπαδός της αγοράς μίας ακριβής ναυαρχίδας, γι 'αυτό οι εταιρείες όπως η Xiaomi προσφέρουν πολλές διαφορετικές συσκευές σε όλα τα είδη των τιμών . Μία από τις σειρές μεσαίας κατηγορίας της Xiaomi είναι η σειρά Mi Max, η οποία είναι γνωστή για τις μεγάλες χωρητικότητες των μπαταριών . Πιστεύουμε ότι η Xiaomi θα συνεχίσει αυτή την τάση φέτος με την κυκλοφορία ενός νέου Xiaomi Mi Max 3, για το οποίο έχουμε αποκτήσει αποκλειστικά τα αρχεία firmware.

  Το Xiaomi Mi Max 3 συνεχίζει την τάση  Τον Δεκέμβριο, ένα κινεζικό ιστολόγιο που ονομάζεται CNMO ανέφερε ότι το Mi Max 3 θα διαθέτει μια τεράστια μπαταρία 5.500 mAh. Η έκθεση υποστήριξε επίσης ότι η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 7 "18: 9, θα έχει διπλές κάμερες και θα έχει είτε τον Qualcomm Snapdragon 630 είτε τον Qualcomm Snapdragon 660 SoC ανάλογα με το μοντέλο.
  Παρόλο που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το μέγεθος της οθόνης, τα αρχεία υλικολογισμικού που έχουμε λάβει μας επιτρέπουν να επιβεβαιώσουμε τις περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες, καθώς και μερικά νέα δικά μας ευρήματα.

  Οι παρακάτω πληροφορίες βασίζονται σε αρχεία υλικολογισμικού που αποκτήθηκαν από το @FunkyHuawei, το οποία επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν , να ξεκλειδώνουν ή να αναβαθμίζουν τα τηλέφωνα Huawei και Honor έναντι αμοιβής. Έχει δώσει πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία υλικολογισμικού αποκλειστικά στους XDA-Developers.

  Σύμφωνα με τις διάφορες ιδιότητες κατασκευής, η συσκευή που εξετάζουμε θα κυκλοφορήσει με τον Qualcomm Snapdragon 660 SoC . Μπορεί να υπάρχει μια παραλλαγή με Snapdragon 630, αλλά δεν το έχουμε δει ακόμα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι πραγματικά 5.500 mAh , η οποία θα πρέπει να ευχαριστεί κάθε άτομο που ενδιαφέρεται για μια συσκευή με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι θα έχει οθόνη 18: 9 , αν και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ανάλυση οθόνης.
  Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον για αυτή τη συσκευή ωστόσο, είναι ότι μπορεί να έχει ασύρματη φόρτιση. Τα τηλέφωνα Xiaomi δεν έχουν υποστηρίξει ποτέ την ασύρματη φόρτιση, αλλά η Xiaomi τελικά εντάχθηκε στην Κοινοπραξία Wireless Power αργά το περασμένο έτος. Το Xiaomi Mi 7 πρόκειται να αποτελέσει την πρώτη συσκευή Xiaomi με δυνατότητες ασύρματης φόρτισης, αλλά δεν έχουμε βρει ακόμα κανένα άμεσο στοιχείο για αυτό . Το Xiaomi Mi Max 3 πιθανότατα θα υποστηρίξει την ασύρματη φόρτιση , καθώς βρήκαμε δύο στοιχεία άμεσης απόδειξης για αυτό στο firmware.

  Μέσα στο API Keyguard MIUI, ανακαλύψαμε αναφορές σχετικά με την ασύρματη φόρτιση. Υπάρχουν πεδία που σας ενημερώνουν εάν η φόρτιση έχει σταματήσει και αν ναι, ίσως αυτό να συμβαίνει επειδή η θέση της συσκευής έχει μετατοπιστεί από τη βάση του φορτιστή.


  Επιπλέον, βρήκαμε ένα βίντεο και μία εικόνα βοήθειας από τη Xiaomi που δείχνει στον χρήστη πώς να τοποθετεί τη συσκευή του στον ασύρματο φορτιστή. Το τηλέφωνο που εμφανίζεται στην εικόνα είναι πιθανό να μην είναι το Mi Max 3, επειδή είναι πιθανό αυτή η εικόνα απλά να αναφέρεται σε μια γενική συσκευή για τη μελλοντική γκάμα των smartphones της Xiaomi με δυνατότητες ασύρματης φόρτισης.


  Στη συνέχεια, μπορέσαμε να μάθουμε με ακρίβεια ποιούς αισθητήρες κάμερας θα χρησιμοποιήσει η συσκευή, χάρη σε ένα αρχείο ρυθμίσεων. Στο πίσω μέρος, η συσκευή θα έχει είτε ένα IMX363 από τη Sony είτε μια διπλή κάμερα Samsung S5K217 + S5K5E8 Samsung. Στο μπροστινό μέρος, θα υπάρχει ένα μοναχικό S5K4H7 από τη Samsung. Ωστόσο, φαίνεται ότι το μπροστινό μέρος της συσκευής μπορεί να υπάρχει και ένας άλλος αισθητήρας απεικόνισης: ένας ανιχνευτής ίριδας.


  Η εμπρόσθια βοηθητική μονάδα που αναφέρθηκε εδώ είναι το OmniVision 2281 το οποίο "αξιοποιεί ένα pixel 1,12-micron με τεχνολογία PureCel για να επιτρέπει την ακριβή και αξιόπιστη αναγνώριση ίριδας στα smartphones, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα. Φαίνεται ότι αυτός ο αισθητήρας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη για τη συσκευή, καθώς οι γραμμές που σχετίζονται με αυτό έχουν απενεργοποιηθεί. Δεν ξέρουμε αν το τελικό μοντέλο της συσκευής θα έχει και ανιχνευτή ίριδας, αλλά είναι σαφές ότι αυτό υπάρχει στα σχέδια της εταιρίας. Δεδομένου ότι αυτή η συσκευή θα υποστηρίξει την ασύρματη φόρτιση και θα έχει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχει τοποθετηθεί πίσω, είναι λογικό να προσθέτει σάρωση της ίριδας έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκλειδώσετε γρήγορα το τηλέφωνο όταν κάθεται σε ένα τραπέζι.

  Όσον αφορά το λογισμικό, το υλικολογισμικό φαίνεται η συσκευή να χρησιμοποιεί το Android 8.1 Oreo.Αξιοσημείωτο είναι ότι το πρώτο επίπεδο API που ορίστηκε στις ιδιότητες κατασκευής ήταν 25, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η συσκευή ξεκίνησε να τρέχει το Android 7.1 Nougat. Είναι πιθανό ότι η συσκευή μπορεί να ξεκινήσει με το Android 8.1, αλλά είναι επίσης πιθανό ότι το firmware που εξετάζουμε είναι στην ROM που έχουμε στα χέρια μας είναι μια παλαιότερη έκδοση του Android.
  Άλλες δευτερεύουσες πτυχές που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι ότι η συσκευή θα έχει μια διπλή υποδοχή κάρτας SIM, θα υποστηρίζει διπλές κάρτες SD, ένα blaster IR, LED για ειδοποιήσεις, ήχο διαμορφωμένο από το Dirac, aptX και aptX HD, και κωδικοποιητές ήχου aptX HD, . Θα έχει επίσης διπλά ηχεία (αν και στο firmware δεν είναι 100% σαφές αυτό), και κάτι που ονομάζεται "remosic" αισθητήρας.

  Αν μάθουμε περισσότερα για το Xiaomi Mi Max 3, θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους στην XDA Portal.

  Ενημέρωση: Snapdragon 636 αντίο 660


  Έχει πέσει στην προσοχή μας ότι το Mi Max 3 μπορεί να διαθέτει το Snapdragon 636 αντί για το 660, παρά το τι λέει το firmware. Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό:
  • Το Snapdragon 636 είναι ένα down-clocked 660. Η μέγιστη συχνότητα που αναφέρεται στο firmware είναι 1.8GHz, η οποία είναι κάτω από τη μέγιστη συχνότητα του 2.2GHz των 660.
  • Το Xiaomi Redmi Note 5 Pro διαθέτει το Snapdragon 636 SoC, αλλά στα αρχεία firmware του παρατίθεται ως Snapdragon 660.
  Τελικά, η διαφορά είναι πολύ μικρή, αλλά αξίζει να το αναφέρουμε για να είμαστε ακριβείς.

Σχόλια 2

 • H συσκευή θα έχει οθόνη 18:9 στις (πιθανότατα) 6,99 ίντσες. Πράγμα που σημαίνει ότι στην πράξη θα είναι στις περίπου ίδιες διαστάσεις με το υπάρχον max 2, και λιγότερο πλατύ. Για εμένα, είναι μεν μεγάλη…
 • Εάν όντως έρχεται με οθόνη 7 ιντσών τότε παύει πλέον να είναι κινητό και είναι τάμπλετ!