Διαφήμιση
Διαφήμιση

>> Ενημέρωση όλων των μελών <<

Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.5.16/17 ROM για 35 συσκευές στα VIP μέλη μας...

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

Oι αυτόματες ενημερώσεις (ΟΤΑ) σήμερα στα απλά μέλη μας θα εμφανιστούν μετά από 12 - 24 ώρες μετά από τους VIP !

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Η Xiaomi έκανε το ντεμπούτο της Mi LED TV 4 στην Ινδία μαζί με τα Redmi Note 5/ 5 Pro. H τηλεόραση είναι ένα «ενισχυμένο» μοντέλο απο τις υπάρχουσες της σειράς που κυκλοφόρησαν το 2017 στην Κίνα.


  Στην τελευταία ήταν διαθέσιμη σε τρία μεγέθη 49, 55 και 65 ιντσών. Στην Ινδία θα φτάσει μόνο στις 55 ίντσες για την ώρα.  Η Mi LED TV 4 έρχεται με λεπτή κατασκευή μόλις στα 4,9 χιλιοστά. Αυτό δίνει στην τηλεόραση τον τίτλο της λεπτότερης τηλεόρασης LED σε ολόκληρο τον κόσμο. Έρχεται επίσης με εξαιρετικά λεπτά bezel που κάνει την τηλεόραση να μοιάζει bezel-less. Η Mi TV 4 διαθέτει επίσης το PatchWall, έναν AI βοηθό. Το PatchWall φέρνει όλους τους διαθέσιμους τηλεοπτικούς σταθμούς στον αποκωδικοποιητή με τα λογότυπα τους στην τηλεόραση και αυτοί εμφανίζεται στην αρχική σελίδα της τηλεόρασης. Αυτό επιτρέπει στους κατόχους να αλλάζουν περιεχόμενο μεταξύ της τηλεόρασης και του περιεχομένου του αποκωδικοποιητή χωρίς να καταλαβαίνουν την διαφορά.  Όσον αφορά την χώρα το PatchWall έχει υποστήριξη για όλους τους σημαντικούς ψηφιακούς παρόχους στην Ινδία, οι οποίοι είναι περίπου 48.
  Η Xiaomi συνεργάστηκε με την ινδική εταιρεία Sensara Technologies για να προγραμματίσει το PatchWall για να ταιριάξει στην ινδική αγορά.  Το προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα ενσωματώνει τον αποκωδικοποιητή του χρήστη με το UI της τηλεόρασης, διευκολύνοντας τον έλεγχο και των δύο συσκευών χρησιμοποιώντας ένα μόνο τηλεχειριστήριο. Αυτό είναι εφικτό μέσω του καλωδίου Mi IR και το Bluetooth τηλεχειριστήριο. Το τελευταίο είναι εύκολο στη χρήση, με μόλις 11 πλήκτρα.  Άλλα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης περιλαμβάνουν ανάλυση 4K UHD με υποστήριξη Dolby Audio και DTS-HD. Έρχεται με τρεις θύρες HDMI, δύο θύρες USB, μια θύρα Ethernet, Bluetooth 4.0 LE και double band WiFi. Τροφοδοτείται απο έναν 64-bit τετραπύρηνο επεξεργαστή Amlogic σε συνδυασμό με 2GB μνήμης RAM και 8GB εσωτερική αποθήκευση.  Η Xiaomi Mi LED TV 4 διατηρεί την ανταγωνιστική, και φιλική προς την τσέπη μας, τιμολόγηση και θα πουληθεί στα 624 δολάρια. Στην Ινδία θα γίνει διαθέσιμη μέσω των Mi.com, Flipkart και Mi home. Θα είναι επίσης διαθέσιμη σε offline καταστήματα μετά απο κάποιο καιρό. Η Mi TV 4 θα κυκλοφορήσει online στις 22 Φεβρουαρίου.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.