Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Η Version 3.0 του γνωστού media player φέρνει μπόλικα νέα features που είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.


  To VLC είναι η πιο γνωστή media player εφαρμογή αναπαραγωγής multimedia αρχείων που υπάρχει. Η ομάδα VideoLAN που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη της,
  εργάζεται διαρκώς πάνω στην περαιτέρω βελτίωση της, υποστηρίζοντας συνεχώς νέα πρότυπα και εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την library με τα υποστηριζόμενα codecs.  Έτσι λοιπόν, η Version 3.0 του γνωστού media player φέρνει μπόλικα νέα features που είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.
  Τα νέα features που θα προστεθούν με την έκδοση 3.0 είναι υποστήριξη για Chromecast, HDR support, video 360, 3D audio playback,
  αλλά και 4K και 8K video playback, μέσω hardware decoding.
  Σύμφωνα με τον ιθύνων νου της VideoLAN, Jean-Baptiste Kempf, η version 3.0 της VLC είναι το αποτέλεσμα τριών ετών εθελοντικής δουλειάς.
  Ενδεικτικό είναι ότι το τελευταίο major update για τον γνωστό media player πραγματοποιήθηκε μέσα στο 2015, για αυτό και όπως αντιλαμβάνεστε θα υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις.

  Το update είναι διαθέσιμο για όλες τις εκδόσεις του VLC (Windows, macOS, Linux, Android και iOS) και εάν θέλετε να ρίξετε μία ματιά
  στις νέες προσθήκες και στις αλλαγές που φέρνει η version 3.0 του δημοφιλούς προγράμματος, δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά εδώ.

Σχόλια 1

 • Ιστορικό κομμάτι software και ένα από τα κορυφαία cross platform και open source προγράμματα.