Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 23 νέων XTRV-8.8.16 & ARΩMA ROM (MIUI 10) με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής Global Source για τα Mi-8 (Dipper) / RedMi Note 4 (Nikel) / Mi-Mix 2S (Polaris)
Οι υπόλοιπες ROM με CN/xiaomi.eu Source θα σας παραδοθούν σταδιακά από αύριο Σάββατο όταν τις έχουμε έτοιμες.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Η Version 3.0 του γνωστού media player φέρνει μπόλικα νέα features που είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.


  To VLC είναι η πιο γνωστή media player εφαρμογή αναπαραγωγής multimedia αρχείων που υπάρχει. Η ομάδα VideoLAN που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη της,
  εργάζεται διαρκώς πάνω στην περαιτέρω βελτίωση της, υποστηρίζοντας συνεχώς νέα πρότυπα και εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την library με τα υποστηριζόμενα codecs.  Έτσι λοιπόν, η Version 3.0 του γνωστού media player φέρνει μπόλικα νέα features που είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.
  Τα νέα features που θα προστεθούν με την έκδοση 3.0 είναι υποστήριξη για Chromecast, HDR support, video 360, 3D audio playback,
  αλλά και 4K και 8K video playback, μέσω hardware decoding.
  Σύμφωνα με τον ιθύνων νου της VideoLAN, Jean-Baptiste Kempf, η version 3.0 της VLC είναι το αποτέλεσμα τριών ετών εθελοντικής δουλειάς.
  Ενδεικτικό είναι ότι το τελευταίο major update για τον γνωστό media player πραγματοποιήθηκε μέσα στο 2015, για αυτό και όπως αντιλαμβάνεστε θα υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις.

  Το update είναι διαθέσιμο για όλες τις εκδόσεις του VLC (Windows, macOS, Linux, Android και iOS) και εάν θέλετε να ρίξετε μία ματιά
  στις νέες προσθήκες και στις αλλαγές που φέρνει η version 3.0 του δημοφιλούς προγράμματος, δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά εδώ.

Σχόλια 1

 • Ιστορικό κομμάτι software και ένα από τα κορυφαία cross platform και open source προγράμματα.