Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Στη Google θέλουν να κερδίσουν κοινό από το iPhone με την επόμενη έκδοση του Android.


  H Google ετοιμάζει την επόμενη έκδοση του mobile λειτουργικού της συστήματος και οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι πως το Android P,
  τουλάχιστον για την ώρα, το έχουν βαφτίσει Android Pistachio Ice Cream και θα έχει εμφάνιση παρόμοια με αυτή του iOS της Apple.

  Η Google συνεχίζει να ονοματίζει τις εκδόσεις του λειτουργικού της με τα γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου διαδοχικά, και να τα αντιστοιχίζει με γλυκά.

  Οπότε, εάν τελικά παραμείνει αυτή η ονομασία δε θα είναι διόλου έκπληξη αφού το Android βρίσκεται στο "Ρ" και το... παγωτό φυστίκι είναι γλυκό,
  ή επιδόρπιο, εάν προτιμάτε - μετά την προηγούμενη έκδοση "O"/Oreo.  Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, στη Google θέλουν με το Android Pistachio Ice Cream να κερδίσουν κοινό από το iPhone προσφέροντας παρόμοια εμφάνιση με αυτή του iOS.

  Επίσης, αναφορές γίνονται και στην περιβόητη εγκοπή που έχει το iPhone X, αφού στη Google φαίνεται πως ενθαρρύνουν κατασκευαστές να παρουσιάσουν
  παρόμοιες υλοποιήσεις σε μια νέα γενιά συσκευών. Μάλιστα, ένας από τους πρώτους γνωστούς κατασκευαστές που φέρεται να ετοιμάζει συσκευή με
  "κομμένη" οθόνη όπως του iPhone X είναι η κινεζική Huawei.

Σχόλια 3