Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 8 νέων XTRV-8.5.10 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
H Xiaomi σταματάει την διανομή όλων των Developer ROM μέχρι και τα μέσα-τέλος Ιουνίου, όπου θα προχωρήσει στην διανομή της νέας Miui X (10).
Μέχρι τότε θα έχουμε μόνο Stable ROM ή κατ'εξαίρεση Developer Miui 9 ROM που θα βγάλει η xiaomi ως Fix της τρέχουσας έκδοσης.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Το Flipkart είναι απο τα μεγαλύτερα Ινδικά e-shop. Μόλις δημοσίευσε ένα teaser στο Twitter το οποίο αναφέρεται στο επερχόμενο Xiaomi Redmi Note 5.


  Έχει επιβεβαιωθεί ότι το κινητό της Xiaomi θα ξεκινήσει στην Ινδία την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

  Εικάζεται ότι πρόκειται για rebranded εκδόσεις των Xiaomi Redmi 5 / Xiaomi Redmi 5 Plus για την χώρα λόγω οτι το «Note» έχει τεράστια εμπορική αξία.
  Η εικόνα προέρχεται από ένα video teaser της Xiaomi India, σύμφωνα με την οποία το Xiaomi Redmi Note 5 θα έχει οθόνη με αναλογία διαστάσεων 18: 9 και στενά bezel.  Το κινητό στο βίντεο μοιάζει με το Xiaomi Redmi 5 Plus που είχαμε στα χέρια μας πρόσφατα και δεν πιστεύω οτι πρόκειται για νέο μοντέλο.
  Αν είναι όντως νέο μοντέλο οι φήμες αναφέρουν οτι θα περιέχει chipset octa-core Snapdragon 636 της Qualcomm, 4 GB μνήμης RAM και 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης.
  Στην πίσω πλευρά θα υπάρχει μια διαμόρφωση διπλής κάμερας με αισθητήρες 16MP και 5MP και μια κάμερα selfie των 8 MP.

  Θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις της σειράς Note τις επόμενες μέρες

Σχόλια 1

 • Μ' αρέσει.- Αν ισχύουν αυτά και έχει και νορμάλ τιμή είναι :love: