Διαφήμιση

>> Ενημέρωση όλων των μελών <<

Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.5.16/17 ROM για 35 συσκευές στα VIP μέλη μας...

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

Oι αυτόματες ενημερώσεις (ΟΤΑ) σήμερα στα απλά μέλη μας θα εμφανιστούν μετά από 12 - 24 ώρες μετά από τους VIP !

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Η ΖΤΕ βλέπει σοβαρά την αγορά των ΗΠΑ και το αποδεικνύει με μία ακόμη δέσμευσή της. Μετά την παρουσία στην αγορά των foldable smartphones με το Axon M -που είδαν και οι επισκέπτες της CES 2018- η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε μια άλλη πρεμιέρα για τη χώρα.


  Ο CEO της, Lixin Cheng, επιβεβαίωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Bloomberg ότι η ΖΤΕ σχεδιάζει να λανσάρει
  ένα smartphone με δυνατότητες 5G στις Ηνωμένες Πολιτείες, στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019.

  Φυσικά, η ZTE ενδέχεται να αλλάξει αυτά τα σχέδια της ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο η κάλυψη του δικτύου 5G και ο σχετικός εξοπλισμός θα εξελιχθούν τους επόμενους μήνες. Ο CEO της ZTE σημείωσε, πάντως ότι, εκτός από το 5G-ready smartphone, η εταιρεία του ενδέχεται να προσθέσει στο portfolio της 5G tablet ή ή wireless-internet hub for homes.

  Παραμένει να δούμε αν η ZTE θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα λανσάρει 5G-ready smarphone στις ΗΠΑ ή ανταγωνιστές της όπως η Samsung και η Apple θα αναλάβουν ηγετικό ρόλο στη συγκεκριμένη αγορά, παρόλο που ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει τα σχέδια τους για την κυκλοφορία 5G smartphones μέσα στο 2018.

  Επιπλέον, η κινεζική εταιρεία σημειώνει ότι θα συνεχίσει να κινείται στο χώρο των foldable smartphones, με ακόμη περισσότερα μοντέλα πέρα από το Axon M, έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μία συσκευή που η οθόνη της θα διπλώνει δίνοντας το χρήστη την “ποσότητα” της οθόνης που χρειάζεται κάθε στιγμή.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.