Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.3.16 & ARΩMA ROM για 36 συσκευές...

Οι συσκευές που λείπουν από την λίστα, θα έχουμε νέες ROM μόλις βρεθεί διαθέσιμο Source.

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Η ΖΤΕ βλέπει σοβαρά την αγορά των ΗΠΑ και το αποδεικνύει με μία ακόμη δέσμευσή της. Μετά την παρουσία στην αγορά των foldable smartphones με το Axon M -που είδαν και οι επισκέπτες της CES 2018- η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε μια άλλη πρεμιέρα για τη χώρα.


  Ο CEO της, Lixin Cheng, επιβεβαίωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Bloomberg ότι η ΖΤΕ σχεδιάζει να λανσάρει
  ένα smartphone με δυνατότητες 5G στις Ηνωμένες Πολιτείες, στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019.

  Φυσικά, η ZTE ενδέχεται να αλλάξει αυτά τα σχέδια της ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο η κάλυψη του δικτύου 5G και ο σχετικός εξοπλισμός θα εξελιχθούν τους επόμενους μήνες. Ο CEO της ZTE σημείωσε, πάντως ότι, εκτός από το 5G-ready smartphone, η εταιρεία του ενδέχεται να προσθέσει στο portfolio της 5G tablet ή ή wireless-internet hub for homes.

  Παραμένει να δούμε αν η ZTE θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα λανσάρει 5G-ready smarphone στις ΗΠΑ ή ανταγωνιστές της όπως η Samsung και η Apple θα αναλάβουν ηγετικό ρόλο στη συγκεκριμένη αγορά, παρόλο που ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει τα σχέδια τους για την κυκλοφορία 5G smartphones μέσα στο 2018.

  Επιπλέον, η κινεζική εταιρεία σημειώνει ότι θα συνεχίσει να κινείται στο χώρο των foldable smartphones, με ακόμη περισσότερα μοντέλα πέρα από το Axon M, έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μία συσκευή που η οθόνη της θα διπλώνει δίνοντας το χρήστη την “ποσότητα” της οθόνης που χρειάζεται κάθε στιγμή.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.