Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Αυτά είναι πολύ καλά νέα για τους χιλιάδες fans του Huami AMAZFIT smartwatch αφού η ίδια η εταιρία επιβεβαίωσε πριν λίγο στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo οτι αύριο θα ξεκινήσουν οι «τυφλές» προπαραγγελίες για το επόμενης γενιάς Huami AMAZFIT Smartwatch 2!


  Η Huami έχει ήδη καταφέρει να φτιάξει την δική της γκάμα από wearables μετά την πρώτη προσπάθειά της με το Xiaomi Mi Band 2 και η είδηση
  για τον ερχομό του επόμενου Amazfit σίγουρα γεμίζει χαρά όσους γνωρίζουν και χρησιμοποιούν τις συσκευές της.
  Το επίσημο post της εταιρίας στο Weibo δεν δίνει πολλές πληροφορίες για τη νέα συσκευή, εκτός από την δήλωση οτι πρόκειται για την ναυαρχίδα της και ένα smartwatch
  που χρειάστηκε 16 μήνες για να σχεδιαστεί και να αναπτυχθεί.

  Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, το πρώτο Amazfit παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του 2016, έτσι ο διάδοχός του έρχεται λίιγο αργοπορημένος.  Δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Amazfit αλλά αύριο μάλλον θα μάθουμε περισσότερα!

Σχόλια 2

 • Πάνω που πήρα το "ένα" έρχεται το "δύο". Ακόμα πιο ξενέρα. Χαχαχαχα. Δεν πειράζει. Και το "ένα" είναι πολύ όμορφο και λειτουργικό. Ξένερα έφαγα με το Sony Smartwatch που είχα πάρει νωρίς νωρίς. Αποτυχία.
 • Πάνω που αποφασίσαμε να πάρουμε το 1...έσκασε το 2;;;; Ξ-Ε-Ν-Ε-Ρ-Α!!!! <X