Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Έγινε η διανομή των νέων Stable XTRV V9.2.X & ARΩMA ROM με Source από Global σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
Τα ΟΤΑ θα ενεργοποιηθούν σε αυτές τις ROM στο επόμενο Update.
Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε στο VIP mail.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Αυτά είναι πολύ καλά νέα για τους χιλιάδες fans του Huami AMAZFIT smartwatch αφού η ίδια η εταιρία επιβεβαίωσε πριν λίγο στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo οτι αύριο θα ξεκινήσουν οι «τυφλές» προπαραγγελίες για το επόμενης γενιάς Huami AMAZFIT Smartwatch 2!


  Η Huami έχει ήδη καταφέρει να φτιάξει την δική της γκάμα από wearables μετά την πρώτη προσπάθειά της με το Xiaomi Mi Band 2 και η είδηση
  για τον ερχομό του επόμενου Amazfit σίγουρα γεμίζει χαρά όσους γνωρίζουν και χρησιμοποιούν τις συσκευές της.
  Το επίσημο post της εταιρίας στο Weibo δεν δίνει πολλές πληροφορίες για τη νέα συσκευή, εκτός από την δήλωση οτι πρόκειται για την ναυαρχίδα της και ένα smartwatch
  που χρειάστηκε 16 μήνες για να σχεδιαστεί και να αναπτυχθεί.

  Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, το πρώτο Amazfit παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του 2016, έτσι ο διάδοχός του έρχεται λίιγο αργοπορημένος.  Δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Amazfit αλλά αύριο μάλλον θα μάθουμε περισσότερα!

Σχόλια 2

 • Πάνω που πήρα το "ένα" έρχεται το "δύο". Ακόμα πιο ξενέρα. Χαχαχαχα. Δεν πειράζει. Και το "ένα" είναι πολύ όμορφο και λειτουργικό. Ξένερα έφαγα με το Sony Smartwatch που είχα πάρει νωρίς νωρίς. Αποτυχία.
 • Πάνω που αποφασίσαμε να πάρουμε το 1...έσκασε το 2;;;; Ξ-Ε-Ν-Ε-Ρ-Α!!!! <X