Διαφήμιση

Διανομή των πρώτων MIUI 9 Stable ROM :

Έχουν παραδοθεί όλες οι νέες Miui 9 Stable ROM, και σας έχουμε στείλει και links σε VIP mail.
Οι πρώτες Stable ROM σε MIUI 9 δεν έχουν ακόμη ενεργοποιημένα τα ΟΤΑ Updates για τους VIP, αλλά αυτό θα γίνει σύντομα μαζί με τις νέες ARΩMA Stable ROM που ετοιμάζονται.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • Όπως κάθε μήνα, έτσι και τον Νοέμβριο η Google δημοσίευσε μια λίστα που παρουσιάζει την κατανομή των εκδόσεων του Android που είναι εγκατεστημένες ανά τις ενεργές Google powered συσκευές του κόσμου. Μέχρι στιγμής, το Android 8 Oreo φαίνεται πως κάνει ένα αρκετά ασθενές ξεκίνημα.  Συγκεκριμένα, η όγδοη κύρια έκδοση του Android είναι εγκατεστημένη μόλις στο 0.3% των συσκευών παγκοσμίως.
  Το μεγαλύτερο ποσοστό καταλαμβάνει το 6.0 Marshmallow με 30.9%, ακολουθεί το Lollipop (5.0 και 5.1) με 27.2% και τρίτο το Nougat (7.0 και 7.1) με 20.6%.
  Το παράδοξο είναι πως η παλαιότερη αναγραφόμενη έκδοση, το Gingerbread καταλαμβάνει το 0.5% των Android συσκευών παγκοσμίως,
  δηλαδή λίγο περισσότερο από το Oreo που είναι διαθέσιμο εδώ και μερικούς μήνες.

  Η λίστα αναμένεται να διαφοροποιηθεί αρκετά από τις αρχές του επόμενου έτους, όταν και ο αριθμός των κατασκευαστών που θα αναβαθμίζει τα μοντέλα του αυξηθεί,
  διότι μόνο οι Nokia (HMD) και Huawei δεσμεύονται για διάθεση του Oreo πριν τα τέλη του 2017.
  Το θέμα των έγκαιρων ενημερώσεων αποτελεί μόνιμο ζήτημα για την κοινότητα του Android, το οποίο όμως φαίνεται να λύνεται αργά και σταθερά.
  Ήδη εταιρείες όπως (μεταξύ άλλων) η Xiaomi με το Mi A1, η Essential με το ομώνυμο smartphone και η ίδια η Google με τα νέα Pixels προεκτείνουν αισθητά την χρονική περίοδο
  κατά την οποία οι συσκευές θα δέχονται software updates, όχι μόνο ενημερώσεις ασφαλείας.

  Μέχρι τα μέσα του 2018 το Android 8 Oreo θα πρέπει να έχει λάβει ένα αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό από το σημερινό.
  Η σύγκριση με την αντίστοιχη έκδοση του iOS (το 11) είναι ανούσια, αφού το τελευταίο ήδη υιοθετείται από το 52% των συνολικών Apple iPhones, iPads και iPod Touches.  Βέβαια πρόκειται για δυο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα με διαφορετικό προσανατολισμό και αρχιτεκτονική.
  Ίσως σε μερικά χρόνια οι ρυθμοί ανάπτυξης της εκάστοτε νεότερης Android έκδοσης να ανταγωνίζονται εκείνους του iOS. Το μέλλον θα δείξει.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.