Διαφήμιση

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

Είναι έτοιμες οι νέες MIUI 11 XTRV-9.11.14 ROM για 17 συσκευές και έχει ήδη αποσταλεί mail σε όλα τα VIP μέλη μας.

H ROM για τα polaris, ursa, equuelus, pyxis, crux θα παραδοθεί όταν έχουμε Source

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Την τελευταία μέρα εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο αναφορές στις οποίες φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες iPhone X έχουν μια πράσινη γραμμή στην οθόνη τους.


  Το iPhone X ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα περίπου και καθώς περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν στα χέρια τους το τηλέφωνο, είναι πιθανό να βρουν προβλήματα.
  Την τελευταία μέρα εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο αναφορές στις οποίες φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες iPhone X έχουν μια πράσινη γραμμή στην οθόνη τους.
  Ορισμένοι αναφέρουν ότι η γραμμή εμφανίζεται στην αρχική οθόνη, ενώ άλλοι σημειώνουν ότι εμφανίζεται όταν το τηλέφωνο επανεκκινείται.

  Άλλοι την βλέπουν στην οθόνη κλειδώματος, ενώ άλλοι σε εφαρμογές.  Σε κάθε περίπτωση, η πράσινη γραμμή δεν εμφανίστηκε αμέσως μετά την ενεργοποίηση του τηλεφώνου αλλά μετά από ένα χρονικό διάστημα και χρήση.
  Δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες αναφορές ζημιών στις συσκευές, επομένως, φαίνεται ότι πρόκειται για πρόβλημα εμφάνισης.
  Κάποιοι ιδιοκτήτες αναφέρουν ότι κλείνοντας με επανεκκίνηση δεν διορθώνεται το πρόβλημα, αλλά μπορεί να αλλάξει θέση – για τους περισσότερους,
  εμφανίζεται ως κάθετη γραμμή που επεκτείνεται στο σύνολο της οθόνης.  Το ζήτημα δεν αφορά μόνο ένα συγκεκριμένο μοντέλο, με αμφότερες τις 64GB και 256GB παραλλαγές να επηρεάζονται.
  Τα προβλήματα έχουν αναφερθεί στην Πολωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και άλλες χώρες οπότε δεν είναι θέμα περιοχής.
  Σύμφωνα με πελάτες που έχουν πάει σε κατάστημα της Apple για το πρόβλημα τους δόθηκε νέο τηλέφωνο χωρίς έξοδα.

  Η Apple συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το θέμα αλλά μέχρι τώρα δεν το έχει σχολιάσει επίσημα.

Σχόλια 3

 • Η μαύρη ζήλια θα σας φάει ρε..... :shit:
 • απαραδεκτο για μενα, μια τετοια εταιρια που τιμολογεί τρελα τα προιοντα της δεν μπορει να μην κανει τους απαραιτητους ελεγχους..όπως και η Samsung φυσικα..
 • Χαχαχαχα γελάνε και οι ρέγγες.. :lol: Τόσο ακριβό κινητό και έχει τέτοιο θέμα... Θα μου πεις συμβαίνει και στης καλύτερες οικογένειες ... :D :D