Διαφήμιση
Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Είναι έτοιμες οι 20 νέες XTRV-9.9.3/6 ROM για την που σας έχoυν σταλθεί μέσω του VIP mail.

Αυτές είναι κάποιες από τις τελευταίες MIUI 10 ROM.
Θα σας δώσουμε νέες MIUI 11 ROMs όταν έχουμε διαθέσιμο Source.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Στις 4 Οκτωβρίου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των νέων Pixel 2 και Pixel 2 XL smartphones από την Google και αυτά είναι τα δυο μοντέλα που έχουν μονοπωλήσει μέχρι στιγμής τα leaks. Ωστόσο, Google μπορεί να μας επιφυλάσσει μια τρίτη έκπληξη.


  Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μας έρχονται πληροφορίες για το λεγόμενο Ultra pixel.
  Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το Pixel 2 δεν θα έχει σπουδαίες αλλαγές από τον προκάτοχό του και θα είναι μια ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση.  Το Pixel 2 XL θα είναι αρκετά διαφοροποιημένο ειδικά όσον αφορά στην εμφάνιση, υιοθετώντας bezel-less σχεδιασμό.

  Για το τρίτο Pixel phone, o YouTuber Arun Maini ανέβασε ένα πολύ ενδιαφέρον video για το μη ανακοινωμένο “Ultra pixel”.
  Το leak περιλαμβάνει διάφορα videos και εικόνες από την υποτιθέμενη παρουσίαση της Google όπου δίνονται λεπτομέρειες.  Πρόκειται για ένα κινητό πλήρως εναρμονισμένο με τις τάσεις του 2018, ψηλό aspect ratio, minimal bezels, αναφέρεται η διπλή κάμερα στην πλάτη
  και ο “νέος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων” (αν και δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, ίσως είναι ενσωματωμένος στην οθόνη).

  Σε ένα άλλο slide αναφέρεται: “The future of Android is Fluid”, που σημαίνει την αντικατάσταση των navigation buttons στο Android (a.k.a. back, home, recents keys).
  H Google είναι πιθανό να μετακινηθεί σε gesture-based σύστημα πλοήγησης, όπως στο iPhone X.  Εμείς σε αυτό το σημείο να πούμε ότι κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για την παραπάνω διαρροή, η οποία αν και μοιάζει άκρως ενδιαφέρουσα, δεν είναι επιβεβαιωμένη.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.