Διαφήμιση

XTRV-7.9.21 & ARΩΜΑ ROM :

Έχουν παραδοθεί οι νέες ROM, και σας έχουμε στείλει και links σε VIP mail.
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν σας έρθει ειδοποίηση για ΟΤΑ Update στην συσκευή σας, προχωρήστε σε Download & Flash της νέας ROM από το VIP mail.
Έχουν γίνει αλλαγές και βελτιώσεις σε αρκετές συσκευές στον Updater, και σε μερικές συσκευές που είχαν προβλήματα με τα ΟΤΑ, θα χρειαστεί Flash της ROM που σας στείλαμε στο mail. KAI ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα VIP μέλη να κάνουν Flash ΜΟΝΟ τις ROM που στέλνουμε σε mail, και ΟΧΙ αυτές που αναρτούμε στο φόρουμ, γιατί θα χάσετε τα ΟΤΑ.

Οι ROM για τα Mi-5C / RedMi Note 3 SE (Kate) / Mi-Mix 2 / RedMi 1s / Hongmi / RedMi Note 3G / RedMi Note 4G / Mi-4i / RedMi 2 TD/FDD θα γίνουν διαθέσιμες σταδιακά από αύριο μόλις έχουμε τα Source.

Οι ROM για τα RedMi PRO (Omega) & RedMi Note 4 (Nikel) δεν είναι ακόμη διαθέσιμες καθώς υπάρχει πρόβλημα με τις SD Cards.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση, έτσι η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έφτασε ήδη τις 250.000 εγγραφές μέσα στο πρώτο 24ωρο.


    Χθες, ήταν η μεγάλη μέρα της Xiaomi, με την ανακοίνωση του Mi Mix 2, αλλά και των Mi Note 3 και Mi Notebook Pro.
    Το πρώτο, διάδοχος μίας συσκευής που άφησε το "αποτύπωμά" της στην αγορά, του bezel-less Mi Mix, αναμενόταν με περισσό ενδιαφέρον από τον κόσμο.    Τώρα που έχουμε την επίσημη πρεμιέρα του, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση, έτσι η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έφτασε ήδη τις 250.000 εγγραφές μέσα στο πρώτο 24ωρο.
    Να διευκρινίσουμε βέβαια ότι δε μιλάμε για προπαραγγελίες ακόμη, καθώς η συσκευή θα διατεθεί στις 15 Σεπτεμβρίου (αναμένουμε flash sale) ενώ ακόμη δε θα δούμε την έκδοση των 8GB.

Σχόλια 2