Διαφήμιση
Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Έγινε η διανομή των 37 νέων διαθέσιμων XTRV-9.1.10 & ARΩMA ROM από China/Xiaomi.eu Source.

Έχουν παραδοθεί και οι 6 ROM με Global Source για τις παρακάτω συσκευές...
Mi-Max (Hydrogen) / Mi Max Pro (Helium) / RedMi 3S (Land) / RedMi Note 4 (Nikel) / RedMi Note 3SE (Kate) / RedMi Note 3 Pro (Kenzo)

Παραδόθηκε και η Port ROM για το Mi-5 (Gemini) με CN/Xiaomi.eu από άλλη συσκευή.

Οι ROM που δεν υπάρχουν στην λίστα θα είναι έτοιμες όταν υπάρξει διαθέσιμο Source.
Σε ότι αφορά τις ROM που έγιναν EOL από το Xiaomi.eu, θα τις γυρίσουμε σταδιακά σε Global Source, όταν υπάρξει Source και γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές – δοκιμές πρώτα.

Δείτε τις ROM από το VIP mail που σας στείλαμε ή κατεβάστε τις ROM και κάνετε Install από την εφαρμογή αναβάθμισης μόλις δείτε την ειδοποίηση

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Όπως αναμενόταν άλλωστε, η Google έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος, γνωστής ως Android 8 Oreo, όπως γνωρίζαμε εδώ και… μήνες πρακτικά μέσα από διαρροές και παράλληλες πληροφορήσεις.    Είναι μόλις η δεύτερη φορά – μετά το Android 4.4 Kitkat – που η Google επιλέγει να συνεργαστεί με έναν κολοσσό στον χώρο της βιομηχανίας γλυκών, έτσι μετά την Nestle (που έχει τα δικαιώματα του KitKat) έκλεισε συμφωνία πολλών εκατομμυρίων με την εταιρία Mondelez, η οποία έχει με τη σειρά της τα δικαιώματα του ονόματος Oreo. Ο κώδικας του Android 8.0 Oreo θα «ανεβεί» στους servers του Android Open Source Project (AOSP) σήμερα και ήδη θα ξεκινήσουν τα updates για τα Google Pixel/Pixel XL και Nexus μοντέλα που είναι συμβατά. Η τελική έκδοση φυσικά θα αποσταλλεί μέσω OTA και σε όσους συμμετείχαν στο Android Beta Program.    Σύμφωνα με την Google, μέχρι το τέλος του έτους θα ξεκινήσουν οι αναβαθμίσεις για αρκετά μοντέλα στην αγορά όπως το Essential Phone, τα κινητά της General Mobile, HMD Global (Nokia), Huawei, Kyocera, LG, Motorola, Samsung, Sharp και Sony. Το νέο λειτουργικό διαθέτει αρκετές νέες λειτουργίες, όπως picture-in-picture video για να απολαμβάνετε βίντεο όση ώρα χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές, παραμετροποιήσιμα εικονίδια, τελείες στα εικονίδια για ειδοποιήσεις, νέα κυκλικά emoji’s κ.α.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.