Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 39 νέων XTRV-8.8.9 & ARΩMA ROM (MIUI 10) με Global & CN/xiaomi.eu Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
H ROM για το Mi-Mix 2S (Polaris) αναστέλλεται μέχρι να ετοιμαστεί το Wokflow για Android 9.
Η ROM για τα RedMi Note 3SE δεν θα βγει αυτή την εβδομάδα καθώς δεν έχουμε Global Source από Xiaomi.
'Ολες οι 8.8.9 ROM με Global έχουν αποσυρθεί από την Xiaomi λόγο προβλημάτων με τις διπλές εφαρμογές, και θα σας δώσουμε νέες διορθωμένες ROM όταν βγουν από την Xiaomi.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Όπως αναμενόταν άλλωστε, η Google έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος, γνωστής ως Android 8 Oreo, όπως γνωρίζαμε εδώ και… μήνες πρακτικά μέσα από διαρροές και παράλληλες πληροφορήσεις.    Είναι μόλις η δεύτερη φορά – μετά το Android 4.4 Kitkat – που η Google επιλέγει να συνεργαστεί με έναν κολοσσό στον χώρο της βιομηχανίας γλυκών, έτσι μετά την Nestle (που έχει τα δικαιώματα του KitKat) έκλεισε συμφωνία πολλών εκατομμυρίων με την εταιρία Mondelez, η οποία έχει με τη σειρά της τα δικαιώματα του ονόματος Oreo. Ο κώδικας του Android 8.0 Oreo θα «ανεβεί» στους servers του Android Open Source Project (AOSP) σήμερα και ήδη θα ξεκινήσουν τα updates για τα Google Pixel/Pixel XL και Nexus μοντέλα που είναι συμβατά. Η τελική έκδοση φυσικά θα αποσταλλεί μέσω OTA και σε όσους συμμετείχαν στο Android Beta Program.    Σύμφωνα με την Google, μέχρι το τέλος του έτους θα ξεκινήσουν οι αναβαθμίσεις για αρκετά μοντέλα στην αγορά όπως το Essential Phone, τα κινητά της General Mobile, HMD Global (Nokia), Huawei, Kyocera, LG, Motorola, Samsung, Sharp και Sony. Το νέο λειτουργικό διαθέτει αρκετές νέες λειτουργίες, όπως picture-in-picture video για να απολαμβάνετε βίντεο όση ώρα χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές, παραμετροποιήσιμα εικονίδια, τελείες στα εικονίδια για ειδοποιήσεις, νέα κυκλικά emoji’s κ.α.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.