Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Παραδόθηκαν 34 νέες XTRV-8.10.18 & ARΩMA ROM στους VIP με mail, και σε λίγο θα είναι διαθέσιμες σε όλους σας.

Αυτή αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu Source για τις παρακάτω συσκευές.
RedMi Note 5/PRO (Whyred) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 8 (Dipper) - Mi 6 (Sagit) - Mi Mix (Lithium) - Mi Mix 2S (Polaris) - RedMi S2 (Ysl) - RedMi 5 Plus (Vince)

Βγήκε η πρώτη ROM για το PocoPhone F1 (Beryllium), και μέχρι αύριο θα βγουν οι πρώτες ROM,για τα Mi 8 Pro / Mi 8 Lite & Mi Pad 4.
Δεν έχουμε ακόμη Source China/Xiaomi.eu για Mi-5 (Gemini) & Mi Mix 2 (Chiron).
Οι ROM για τα Mi-5S (Capricorn) και Mi-5S Plus (Natrium) θα αλλάξουν σε China/Xiaomi.eu,με Android 8 όταν βγάλει ο Xiaomi.eu τις ROM.

Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Ίσως γίνει διπλό Boot και καθυστερήσει να μπει στην MIUI την πρώτη φορά.
Μην διακόψετε την διαδιακασία.....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Όπως αναμενόταν άλλωστε, η Google έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος, γνωστής ως Android 8 Oreo, όπως γνωρίζαμε εδώ και… μήνες πρακτικά μέσα από διαρροές και παράλληλες πληροφορήσεις.    Είναι μόλις η δεύτερη φορά – μετά το Android 4.4 Kitkat – που η Google επιλέγει να συνεργαστεί με έναν κολοσσό στον χώρο της βιομηχανίας γλυκών, έτσι μετά την Nestle (που έχει τα δικαιώματα του KitKat) έκλεισε συμφωνία πολλών εκατομμυρίων με την εταιρία Mondelez, η οποία έχει με τη σειρά της τα δικαιώματα του ονόματος Oreo. Ο κώδικας του Android 8.0 Oreo θα «ανεβεί» στους servers του Android Open Source Project (AOSP) σήμερα και ήδη θα ξεκινήσουν τα updates για τα Google Pixel/Pixel XL και Nexus μοντέλα που είναι συμβατά. Η τελική έκδοση φυσικά θα αποσταλλεί μέσω OTA και σε όσους συμμετείχαν στο Android Beta Program.    Σύμφωνα με την Google, μέχρι το τέλος του έτους θα ξεκινήσουν οι αναβαθμίσεις για αρκετά μοντέλα στην αγορά όπως το Essential Phone, τα κινητά της General Mobile, HMD Global (Nokia), Huawei, Kyocera, LG, Motorola, Samsung, Sharp και Sony. Το νέο λειτουργικό διαθέτει αρκετές νέες λειτουργίες, όπως picture-in-picture video για να απολαμβάνετε βίντεο όση ώρα χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές, παραμετροποιήσιμα εικονίδια, τελείες στα εικονίδια για ειδοποιήσεις, νέα κυκλικά emoji’s κ.α.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.