Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διανομή της 8.2.1 XTRV & ARΩMA (VIP μέλη):

Έχουμε στείλει σε VIP mail όλες τις νέες XTRV & ARΩMA ROM (32 ROM) για τις συσκευές σας, εκτός από τα...
RedMi Note 2 (Hermes) μέσα στο Σ/Κ, ενώ για το RedMi Note 3 (Hennessy) μόλις περάσει με επιτυχία τις δοκιμές.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • Το ποσό των 250.000 δολαρίων προσέφερε η HBO στον χάκερ ή στους χάκερς που υπέκλεψαν σενάρια σειρών της εταιρείας, σύμφωνα με email που επικαλείται το CNBC.


  Βάσει του email, η HBO φαίνεται να προσέφερε στους χάκερς 250.000 δολάρια σε bitcoins σαν «έπαθλο»,
  χρήματα που προσφέρονται σε καλόβουλους χάκερς που θα ανακαλύψουν ένα κενό ασφαλείας και ενημερώσουν την HBO.

  Ωστόσο, στην προκειμένη είναι εμφανές ότι οι χάκερς μόνο καλές προθέσεις δεν είχαν συν του ότι ζήτησαν χρηματικό αντίτιμο που ισοδυναμεί με έξι μισθούς τους,
  ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι βγάζουν 12 με 15 εκατ. δολάρια από το να κλέβουν πνευματική ιδιοκτησία και να εκβιάζουν τους κατόχους τους.

  Αυτό μεταφράζεται στο ότι θεωρητικά τα 250.000 δολάρια δεν θα τους είναι αρκετά.
  Η HBO που φέρεται να ανταλλάσσει email με τους χάκερς, αναφέρει στο email ότι σαν δείγμα καλής θελήσεως διατίθεται να τους δώσει 250.000 σαν «έπαθλο»
  όταν στήσει τον κατάλληλο bitcoin λογαριασμό, ενώ προηγουμένως τους είχε ζητήσει να επεκτείνουν λίγο περισσότερο τη διορία, προκειμένου να καταθέσουν μια πρόταση που αρμόζει.

  Παρόλα αυτά, πηγή προσκείμενη στην HBO δήλωσε στο CNBC ότι απλά πρόκειται για μια τακτική κίνηση καθυστέρησης και ότι αυτή τη στιγμή η HBO δεν βρίσκεται σε επικοινωνία με τους χάκερς.

  Να υπενθυμιστεί ότι μια ομάδα χάκερς με την ονομασία «Mr. Smith” υπέκλεψαν υλικό 1.5TB από την HBO, ενώ σενάρια σειρών, όπως το “Game of Thrones” διέρρευσαν online.

Σχόλια 1

 • Αυτό είναι το τυράκι για να εμφανιστούν......μετά θα πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλα τους για διαρροή πνευματικών δικαιωμάτων κτλ γιατί η ΗΒΟ έχει χάσει πολλά από την υπόθεση...........κάτι μου λέει ότι δεν θα φάνε το τυράκι......