Διαφήμιση

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Σήμερα, έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το τηλέφωνο που δείχνουν ότι πρόκειται να είναι ένα τέλειο mid-ranger.


  Κάθε χρόνο, η Xiaomi προχωρά με διάφορες παραλλαγές των τοπ κινητών της. Για παράδειγμα, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει τα Mi4C, Mi5C, Mi5X, κλπ.
  Καθώς το Xiaomi Mi6 είναι η πιο πρόσφατη ναυαρχίδα, όλοι ανυπομονούν για το Xiaomi Mi6C που είχε διαρρεύσει πριν δύο μήνες περίπου.
  Σήμερα, έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το τηλέφωνο που δείχνουν ότι πρόκειται να είναι ένα τέλειο mid-ranger.  Μιλώντας για τις προδιαγραφές του Mi6C, θα διαθέτει 5.1 ιντσών (ή ίσως λίγο μεγαλύτερη) 2.5D οθόνη.
  Η αναλογία οθόνης προς σώμα του Xiaomi Mi6C θα είναι μεγαλύτερη από αυτή του Mi6, πράγμα που σημαίνει ότι τα bezel θα είναι μικρότερα.
  Το άνω και κάτω θα περιοριστούν σε περίπου 1εκ, ενώ το περίγραμμα στενεύει στα 2,5χλς (1,5χλς λευκά πλευρά + 1χλς μαύρο).

  Θα έρθει με επεξεργαστή Surge S2 της Xiaomi (η εταιρεία μπορεί να τον ονομάσει Surge X1). Είναι ένας επεξεργαστής που βασίζεται σε διαδικασία κατασκευής 16nm της TSMC.  Οι προδιαγραφές του περιλαμβάνουν τέσσερις πυρήνες A73 με χρονισμό στα 2.2GHz, και τέσσερις πυρήνες Α53 με χρονισμό στα 1.8GHz.
  Θα ενσωματωθεί GPU Mali G71MP12 με υποστήριξη για επιλογές αποθήκευσης LPDDR4 και UFC 2.1.  Στο πίσω μέρος, το τηλέφωνο θα διαθέτει διπλή κάμερα 12MP + 5MP. Η κύρια κάμερα των 12MP θα έχει αισθητήρα Sony IMX386, που θα παρέχει οπτική σταθεροποίηση εικόνας.
  Το κινητό θα διαθέτει μνήμη RAM 4 / 6GB μαζί με εσωτερική αποθήκευση 64 / 128GB. Μιλώντας για την τιμολόγηση,
  η έκδοση 64GB θα διατίθεται περίπου για 250 ευρώ και για 314 ευρώ περίπου αυτή των 128GB.

  Ακόμα είναι νωρίς για να είμαστε σίγουροι για την άνω διαρροή, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Σχόλια 1