Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 18 νέων XTRV-8.4.19 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
Όλες οι υπόλοιπες ROM Source από CN/Xiaomi.eu θα παραδοθούν όταν έχουμε Source (Σάββατο ή Κυριακή).

Οι ROM για τα Mi-Mix (Lithium) / Mi-5 (Gemini) / Mi-Note 2 (Scorpio) θα γυρίσουν προσωρινά σε CN/xiaomi.eu source μέχρι να ετοιμαστούν τα δικά μας Workflows για Android 8. !

H ROM για το RedMi 3S (Land) αναστέλλεται αυτή την εβδομάδα (δεν έχει βγάλει η Xiaomi Global Source)

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Η Xiaomi υπέγραψε πρόσφατα μια συμφωνία με τη Samsung Display για την παροχή OLED οθονών στις ναυαρχίδες της για το επόμενο έτος, σύμφωνα με το The Bell.


    Η έκθεση αναφέρει ότι η Samsung θα προμηθεύσει μια άκαμπτη OLED οθόνη 6,01 ιντσών στην Xiaomi, με την πρώτη αποστολή να ξεκινά από τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
    Περίπου 1 εκατομμύριο μονάδες θα σταλούν στον πρώτο μήνα, και θα ακολουθήσουν επιπλέον 2,2 εκατομμύρια μονάδες τον επόμενο μήνα.

    Η Xiaomi είχε αρχικά προγραμματίσει να χρησιμοποιήσει μία 5,49 ιντσών οθόνη ευέλικτη OLED οθόνη από την LG Display, αλλά η συμφωνία φέρεται να κατέρρευσε καθώς ο κατασκευαστής (LG) θα καθυστερούσε αρκετά στην παράδοσή τους. Η πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα μονάδα της LG Display, που ονομάζεται Ε5, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της τον Αύγουστο, περίπου τρεις μήνες αργότερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις διεξαγόμενες εργασίες για την αναβάθμιση της ανάλυσης από το FHD σε QHD.
    Πηγές

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.