Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποκλειστικά για τα VIP μέλη :

Όσοι από εσάς λάβατε σήμερα 18/9/2017 mail με Links για τις ROM, θα πρέπει να προχωρήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε flash των ROM που σας στείλαμε μέσα από το TWRP Recovery.
Έχουν γίνει σοβαρές αλλαγές στην δομή των ROM και στην εφαρμογή αναβάθμισης, και αν δεν προχωρήσετε στο Flash, ίσως έχετε πρόβλημα στην λήψη των ROM μέσα από τα OTA Updates της ερχόμενης Παρασκευής.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Xiaomi υπέγραψε πρόσφατα μια συμφωνία με τη Samsung Display για την παροχή OLED οθονών στις ναυαρχίδες της για το επόμενο έτος, σύμφωνα με το The Bell.


    Η έκθεση αναφέρει ότι η Samsung θα προμηθεύσει μια άκαμπτη OLED οθόνη 6,01 ιντσών στην Xiaomi, με την πρώτη αποστολή να ξεκινά από τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
    Περίπου 1 εκατομμύριο μονάδες θα σταλούν στον πρώτο μήνα, και θα ακολουθήσουν επιπλέον 2,2 εκατομμύρια μονάδες τον επόμενο μήνα.

    Η Xiaomi είχε αρχικά προγραμματίσει να χρησιμοποιήσει μία 5,49 ιντσών οθόνη ευέλικτη OLED οθόνη από την LG Display, αλλά η συμφωνία φέρεται να κατέρρευσε καθώς ο κατασκευαστής (LG) θα καθυστερούσε αρκετά στην παράδοσή τους. Η πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα μονάδα της LG Display, που ονομάζεται Ε5, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της τον Αύγουστο, περίπου τρεις μήνες αργότερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις διεξαγόμενες εργασίες για την αναβάθμιση της ανάλυσης από το FHD σε QHD.
    Πηγές

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.