Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών :

Έγινε νέα διανομή των XTRV-7.7.20 & ARΩMA ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.
Η ROM για το RedMi Note 4/4X (Mido) θα βγει αργότερα....

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα Mi MIX / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus / RedMi 4X έχουν βγεί σε Android 7 (Nougat) και ίσως χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash.

Οι κυκλοφορία των ROM για τα Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm αναστέλονται από την Xiaomi μέχρι και τον Αύγουστο.

Καλό Download...

  • Η Xiaomi υπέγραψε πρόσφατα μια συμφωνία με τη Samsung Display για την παροχή OLED οθονών στις ναυαρχίδες της για το επόμενο έτος, σύμφωνα με το The Bell.


    Η έκθεση αναφέρει ότι η Samsung θα προμηθεύσει μια άκαμπτη OLED οθόνη 6,01 ιντσών στην Xiaomi, με την πρώτη αποστολή να ξεκινά από τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
    Περίπου 1 εκατομμύριο μονάδες θα σταλούν στον πρώτο μήνα, και θα ακολουθήσουν επιπλέον 2,2 εκατομμύρια μονάδες τον επόμενο μήνα.

    Η Xiaomi είχε αρχικά προγραμματίσει να χρησιμοποιήσει μία 5,49 ιντσών οθόνη ευέλικτη OLED οθόνη από την LG Display, αλλά η συμφωνία φέρεται να κατέρρευσε καθώς ο κατασκευαστής (LG) θα καθυστερούσε αρκετά στην παράδοσή τους. Η πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα μονάδα της LG Display, που ονομάζεται Ε5, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της τον Αύγουστο, περίπου τρεις μήνες αργότερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις διεξαγόμενες εργασίες για την αναβάθμιση της ανάλυσης από το FHD σε QHD.
    Πηγές

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.