Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Στις 21/02/2018 αλλάζει ο Updater και θα στείλουμε σε όλους τους VIP patch για εγκατάσταση.
Διορθώθηκε το BUG με τις Stable ROM στον Updater.
Όσοι VIP δεν κάνουν flash το zip που θα λάβουν στο mail τους, ή δεν έχουν ανανεώσει την VIP υπηρεσία θα χάσουν τα ΟΤΑ Updates.
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα λάβουν 17 συσκευές την νέα XTRV 8.2.8 & AROMA ROM που θα είναι βασισμένη σε Global Source.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Mία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής «γιορτής» των fans της Disney, D23 Expo, έχει να κάνει με την ανακοίνωση ότι Lenovo και η Disney εργάζονται από κοινού πάνω στην ανάπτυξη ενός Augmented Reality Star Wars headset!


  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το εν λόγω AR headset θα υποστηρίζει μία σειρά από νέα exclusive Star Wars games και για να λειτουργήσει θα απαιτείται η χρήση smartphone όπως με το Samsung Gear VR.
  Όπως έγινε γνωστό το πρώτο game που θα κυκλοφορήσει για το εν λόγω headset θα είναι το Star Wars Jedi Challenges και μάλιστα οι gamers
  θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ειδικά κατασκευασμένο motion controller που θα μοιάζε με lightsaber.

  Εκτός από το Jedi Challenges, η Disney έχει στα σκαριά και το AR-based HoloChess, το γνωστό και αγαπημένο σκάκι που παίζουν οι πρωταγωνιστές των αγαπημένων ταινιών όταν βρίσκονται πάνω στο Millennium Falcon.  Αν και η Disney δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το πότε το προαναφερθέν AR headset θα είναι έτοιμο και πόσο θα στοιχίζει,
  παρόλα αυτά κάτι μας λέει ότι θα το«τιμήσουν» αρκετοί fans!

  Δείτε και το σύντομο teaser για να πωρωθείτε λιγάκι παραπάνω…

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.