Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποκλειστικά για τα VIP μέλη :

Όσοι από εσάς λάβατε σήμερα 18/9/2017 mail με Links για τις ROM, θα πρέπει να προχωρήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε flash των ROM που σας στείλαμε μέσα από το TWRP Recovery.
Έχουν γίνει σοβαρές αλλαγές στην δομή των ROM και στην εφαρμογή αναβάθμισης, και αν δεν προχωρήσετε στο Flash, ίσως έχετε πρόβλημα στην λήψη των ROM μέσα από τα OTA Updates της ερχόμενης Παρασκευής.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • Mία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής «γιορτής» των fans της Disney, D23 Expo, έχει να κάνει με την ανακοίνωση ότι Lenovo και η Disney εργάζονται από κοινού πάνω στην ανάπτυξη ενός Augmented Reality Star Wars headset!


  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το εν λόγω AR headset θα υποστηρίζει μία σειρά από νέα exclusive Star Wars games και για να λειτουργήσει θα απαιτείται η χρήση smartphone όπως με το Samsung Gear VR.
  Όπως έγινε γνωστό το πρώτο game που θα κυκλοφορήσει για το εν λόγω headset θα είναι το Star Wars Jedi Challenges και μάλιστα οι gamers
  θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ειδικά κατασκευασμένο motion controller που θα μοιάζε με lightsaber.

  Εκτός από το Jedi Challenges, η Disney έχει στα σκαριά και το AR-based HoloChess, το γνωστό και αγαπημένο σκάκι που παίζουν οι πρωταγωνιστές των αγαπημένων ταινιών όταν βρίσκονται πάνω στο Millennium Falcon.  Αν και η Disney δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το πότε το προαναφερθέν AR headset θα είναι έτοιμο και πόσο θα στοιχίζει,
  παρόλα αυτά κάτι μας λέει ότι θα το«τιμήσουν» αρκετοί fans!

  Δείτε και το σύντομο teaser για να πωρωθείτε λιγάκι παραπάνω…

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.