Διαφήμιση

Αποκλειστικά για τα VIP μέλη :

Όσοι από εσάς λάβατε σήμερα 18/9/2017 mail με Links για τις ROM, θα πρέπει να προχωρήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε flash των ROM που σας στείλαμε μέσα από το TWRP Recovery.
Έχουν γίνει σοβαρές αλλαγές στην δομή των ROM και στην εφαρμογή αναβάθμισης, και αν δεν προχωρήσετε στο Flash, ίσως έχετε πρόβλημα στην λήψη των ROM μέσα από τα OTA Updates της ερχόμενης Παρασκευής.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • Οι σημερινές διαρροές μιλάνε για το high-end μοντέλο του Mi5X, και φαίνεται να έχουμε επιτέλους τον τέλειο ανταγωνιστή του Oppo R11.


  Οι πληροφορίες για το Xiaomi Mi5X είχαν διαρρεύσει μια-δυο μέρες πίσω, μιλούσαν για ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας εφοδιασμένο με τον Snapdragon 625, μαζί με 4GB μνήμης RAM.
  Η πληροφορία αυτή αποκαλύφθηκε μέσω μιας αφίσα που έδειχνε το όνομα της συσκευής μαζί με την τιμολόγησή της
  .
  Σήμερα, έγινε γνωστό ότι Xiaomi θα διαθέσει δύο παραλλαγές του τηλεφώνου, και αυτό που διέρρευσε πριν δύο μέρες είναι το low-end μοντέλο.
  Οι σημερινές διαρροές μιλάνε για το high-end μοντέλο του Mi5X, και φαίνεται να έχουμε επιτέλους τον τέλειο ανταγωνιστή του Oppo R11.

  Μιλώντας για το high-end μοντέλο που διέρρευσε σήμερα, το Xiaomi Mi5X θα έχει Snapdragon 660 επεξεργαστή που είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος επεξεργαστής
  για τα τηλέφωνα mid-range και χτυπάει ακόμη και τον Snapdragon 820 από την άποψη της απόδοσης.

  Θα έχει επίσης 6GB μνήμης RAM που είναι ένας τέλειος συνδυασμός για την ομαλή απόδοση. Θα έχει 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, και η τιμή του θα είναι 1999 γιουάν ή 294$.
  Δεν μπορούμε να πούμε αν αυτή είναι η τιμή της high-end παραλλαγής του Mi-5X ή της low-end, αλλά έτσι και αλλιώς, αυτό θα αποκαλυφθεί στις επόμενες ημέρες.
  Πηγές

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.