Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 18 νέων XTRV-8.4.19 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
Όλες οι υπόλοιπες ROM Source από CN/Xiaomi.eu θα παραδοθούν όταν έχουμε Source (Σάββατο ή Κυριακή).

Οι ROM για τα Mi-Mix (Lithium) / Mi-5 (Gemini) / Mi-Note 2 (Scorpio) θα γυρίσουν προσωρινά σε CN/xiaomi.eu source μέχρι να ετοιμαστούν τα δικά μας Workflows για Android 8. !

H ROM για το RedMi 3S (Land) αναστέλλεται αυτή την εβδομάδα (δεν έχει βγάλει η Xiaomi Global Source)

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Οι σημερινές διαρροές μιλάνε για το high-end μοντέλο του Mi5X, και φαίνεται να έχουμε επιτέλους τον τέλειο ανταγωνιστή του Oppo R11.


  Οι πληροφορίες για το Xiaomi Mi5X είχαν διαρρεύσει μια-δυο μέρες πίσω, μιλούσαν για ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας εφοδιασμένο με τον Snapdragon 625, μαζί με 4GB μνήμης RAM.
  Η πληροφορία αυτή αποκαλύφθηκε μέσω μιας αφίσα που έδειχνε το όνομα της συσκευής μαζί με την τιμολόγησή της
  .
  Σήμερα, έγινε γνωστό ότι Xiaomi θα διαθέσει δύο παραλλαγές του τηλεφώνου, και αυτό που διέρρευσε πριν δύο μέρες είναι το low-end μοντέλο.
  Οι σημερινές διαρροές μιλάνε για το high-end μοντέλο του Mi5X, και φαίνεται να έχουμε επιτέλους τον τέλειο ανταγωνιστή του Oppo R11.

  Μιλώντας για το high-end μοντέλο που διέρρευσε σήμερα, το Xiaomi Mi5X θα έχει Snapdragon 660 επεξεργαστή που είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος επεξεργαστής
  για τα τηλέφωνα mid-range και χτυπάει ακόμη και τον Snapdragon 820 από την άποψη της απόδοσης.

  Θα έχει επίσης 6GB μνήμης RAM που είναι ένας τέλειος συνδυασμός για την ομαλή απόδοση. Θα έχει 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, και η τιμή του θα είναι 1999 γιουάν ή 294$.
  Δεν μπορούμε να πούμε αν αυτή είναι η τιμή της high-end παραλλαγής του Mi-5X ή της low-end, αλλά έτσι και αλλιώς, αυτό θα αποκαλυφθεί στις επόμενες ημέρες.
  Πηγές

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.