Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποκλειστικά για τα VIP μέλη :

Όσοι από εσάς λάβατε σήμερα 18/9/2017 mail με Links για τις ROM, θα πρέπει να προχωρήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε flash των ROM που σας στείλαμε μέσα από το TWRP Recovery.
Έχουν γίνει σοβαρές αλλαγές στην δομή των ROM και στην εφαρμογή αναβάθμισης, και αν δεν προχωρήσετε στο Flash, ίσως έχετε πρόβλημα στην λήψη των ROM μέσα από τα OTA Updates της ερχόμενης Παρασκευής.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • Η νέα τηλεόραση των Κινέζων θα εφοδιάζεται με όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων εκδόσεων με τις 43, 49, 55 και 65 ίντσες, και η τιμή της θα αγγίζει τα 1499 Yuan, δηλαδή περίπου 193€!


  Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει οτι η μικρότερη Xiaomi Mi TV έλαβε με επιτυχία 3C πιστοποίηση στην Κίνα και η επίσημη διάθεσή της ήταν θέμα… ημερών.
  Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα με την κινεζική εταιρία να δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο teaser poster που μας ενημερώνει ότι θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο, 18 Ιουλίου.  Το teaser poster δεν μας δίνει πληροφορίες βέβαια για το μέγεθος της τηλεόρασης, αλλά από τα συμφραζόμενα παίρνουμε μία ιδέα.
  Πιο συγκεκριμένα, το poster περιέχει ερωτήσεις σχετικά με το αν το… υπνοδωμάτιό μας είναι πολύ μικρό για μία TV, ή αν η τηλεόραση που έχουμε στο… σαλόνι είναι τεράστια για να μετακινηθεί.
  Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν έμμεσα ότι θα δούμε την πρώτη Xiaomi Mi TV 4A, μεγέθους 32 ιντσών!


  Η νέα τηλεόραση των Κινέζων θα εφοδιάζεται με όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων εκδόσεων με τις 43, 49, 55 και 65 ίντσες, και η τιμή της θα αγγίζει τα 1499 Yuan, δηλαδή περίπου 193€!

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.