Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Στις 21/02/2018 αλλάζει ο Updater και θα στείλουμε σε όλους τους VIP patch για εγκατάσταση.
Διορθώθηκε το BUG με τις Stable ROM στον Updater.
Όσοι VIP δεν κάνουν flash το zip που θα λάβουν στο mail τους, ή δεν έχουν ανανεώσει την VIP υπηρεσία θα χάσουν τα ΟΤΑ Updates.
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα λάβουν 17 συσκευές την νέα XTRV 8.2.8 & AROMA ROM που θα είναι βασισμένη σε Global Source.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Η νέα τηλεόραση των Κινέζων θα εφοδιάζεται με όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων εκδόσεων με τις 43, 49, 55 και 65 ίντσες, και η τιμή της θα αγγίζει τα 1499 Yuan, δηλαδή περίπου 193€!


  Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει οτι η μικρότερη Xiaomi Mi TV έλαβε με επιτυχία 3C πιστοποίηση στην Κίνα και η επίσημη διάθεσή της ήταν θέμα… ημερών.
  Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα με την κινεζική εταιρία να δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο teaser poster που μας ενημερώνει ότι θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο, 18 Ιουλίου.  Το teaser poster δεν μας δίνει πληροφορίες βέβαια για το μέγεθος της τηλεόρασης, αλλά από τα συμφραζόμενα παίρνουμε μία ιδέα.
  Πιο συγκεκριμένα, το poster περιέχει ερωτήσεις σχετικά με το αν το… υπνοδωμάτιό μας είναι πολύ μικρό για μία TV, ή αν η τηλεόραση που έχουμε στο… σαλόνι είναι τεράστια για να μετακινηθεί.
  Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν έμμεσα ότι θα δούμε την πρώτη Xiaomi Mi TV 4A, μεγέθους 32 ιντσών!


  Η νέα τηλεόραση των Κινέζων θα εφοδιάζεται με όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων εκδόσεων με τις 43, 49, 55 και 65 ίντσες, και η τιμή της θα αγγίζει τα 1499 Yuan, δηλαδή περίπου 193€!

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.