Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών :

Έγινε νέα διανομή των XTRV-7.7.20 & ARΩMA ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.
Η ROM για το RedMi Note 4/4X (Mido) θα βγει αργότερα....

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα Mi MIX / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus / RedMi 4X έχουν βγεί σε Android 7 (Nougat) και ίσως χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash.

Οι κυκλοφορία των ROM για τα Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm αναστέλονται από την Xiaomi μέχρι και τον Αύγουστο.

Καλό Download...

 • Η νέα τηλεόραση των Κινέζων θα εφοδιάζεται με όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων εκδόσεων με τις 43, 49, 55 και 65 ίντσες, και η τιμή της θα αγγίζει τα 1499 Yuan, δηλαδή περίπου 193€!


  Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει οτι η μικρότερη Xiaomi Mi TV έλαβε με επιτυχία 3C πιστοποίηση στην Κίνα και η επίσημη διάθεσή της ήταν θέμα… ημερών.
  Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα με την κινεζική εταιρία να δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο teaser poster που μας ενημερώνει ότι θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο, 18 Ιουλίου.  Το teaser poster δεν μας δίνει πληροφορίες βέβαια για το μέγεθος της τηλεόρασης, αλλά από τα συμφραζόμενα παίρνουμε μία ιδέα.
  Πιο συγκεκριμένα, το poster περιέχει ερωτήσεις σχετικά με το αν το… υπνοδωμάτιό μας είναι πολύ μικρό για μία TV, ή αν η τηλεόραση που έχουμε στο… σαλόνι είναι τεράστια για να μετακινηθεί.
  Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν έμμεσα ότι θα δούμε την πρώτη Xiaomi Mi TV 4A, μεγέθους 32 ιντσών!


  Η νέα τηλεόραση των Κινέζων θα εφοδιάζεται με όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων εκδόσεων με τις 43, 49, 55 και 65 ίντσες, και η τιμή της θα αγγίζει τα 1499 Yuan, δηλαδή περίπου 193€!

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.