Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών :

Έγινε νέα διανομή των XTRV-7.7.20 & ARΩMA ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.
Η ROM για το RedMi Note 4/4X (Mido) θα βγει αργότερα....

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα Mi MIX / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus / RedMi 4X έχουν βγεί σε Android 7 (Nougat) και ίσως χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash.

Οι κυκλοφορία των ROM για τα Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm αναστέλονται από την Xiaomi μέχρι και τον Αύγουστο.

Καλό Download...

 • Η νέα mid-range συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα στην εγχώρια αγορά της Κίνας, ενώ ήδη έχουν διαρρεύσει​ στο Twitter τα πρώτα posters για την προώθησή της.


  Με το ενδιαφέρον του κόσμου να έχει πέσει αυτές τις ημέρες στον ερχομό του Xiaomi Lanmi X1, που θα αποτελέσει την πρώτη συσκευή της νέας κατηγορίας Lanmi των Κινέζων,
  λίγοι πρόσεξαν την διαρροή ενός νέου μοντέλου με ονομασία Xiaomi Mi 5X!
  Η νέα mid-range συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα στην εγχώρια αγορά της Κίνας, ενώ ήδη έχουν διαρρεύσει στο Twitter τα πρώτα posters για την προώθησή της.

  Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Xiaomi Mi 5X θα εφοδιαστεί με full HD οθόνη 5,5 ιντσών, μεταλλική κατασκευή ενώ θα διαθέτει διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά με οπτικό zoom!
  Στα ενδότερα θα φοράει το Snapdragon 625 SoC με 4GB RAM και 64GB ROM, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα διαθέτει υποδοχή καρτών microSD.

  Όπως προαναφέραμε, η συσκευή θα διαθέτει διπλή κάμερα με φακούς OV12A10 OmniVision + OV13880 OmniVision, ενώ μπροστά θα εφοδιαστεί με selfie κάμερα από την Samsung (S5K5E8).  Η τιμή του – σύμφωνα με το poster- θα είναι 1999 Yuan – περίπου 295$- χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει.

Σχόλια 2

 • Παράθεση από Alex_MLT: “Καλύτερη επιλογή ο 625 από τα ΜΤΚ Χ20/25/27. Θα χαρώ να μην ξαναδώ σε κανένα μοντέλο ΜΤΚ, για low end και ο S1 καλός είναι. :thumbup: ” Η χαζομάρα είναι ότι με τον S1 δεν μπορεί να έχει και δικαιολογία για τις αναβαθμίσεις :))))
 • Καλύτερη επιλογή ο 625 από τα ΜΤΚ Χ20/25/27. Θα χαρώ να μην ξαναδώ σε κανένα μοντέλο ΜΤΚ, για low end και ο S1 καλός είναι. :thumbup: