Διαφήμιση

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Το Xiaomi Mi 6 θα είναι η πρώτη συσκευή που θα αναβαθμιστεί αρχικά και τα υπόλοιπα μοντέλα θα ακολουθήσουν.


  Ενδιαφέρουσες διαρροές είχε σήμερα ο μαγικός κόσμος του Weibo, ειδικά όταν σε αυτόν συμμετέχουν εκπρόσωποι της Xiaomi.
  Ένας από αυτούς συνομίλησε σήμερα με fans της εταιρίας και σχετικά με το επερχόμενο MIUI 9 και επιβεβαίωσε οτι η ανάπτυξή του εξελίσσεται εντός των χρονικών ορίων που έχει θέση η εταιρία,
  ενώ αποκάλυψε οτι το Xiaomi Mi 6 θα είναι η πρώτη συσκευή που θα αναβαθμιστεί αρχικά και τα υπόλοιπα μοντέλα θα ακολουθήσουν.

  Ο εκπρόσωπος της Xiaomi δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες, όμως γνωρίζουμε οτι η διάθεση του αναβαθμισμένου MIUI 9 θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
  Έτσι αν είστε κάτοχος ενός Mi 6 τότε σίγουρα θα είστε μεταξύ των πρώτων που θα έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν.  Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας πάντως, το νέο MIUI θα προσφέρει ακόμα πιο άνετη πλοήγηση στα μενού,
  ενώ θα διαθέτει νέες λειτουργίες, βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά όπως split screen υποστήριξη, screen recorder, Picture-in-Picture κ.α.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.