Διαφήμιση
Διαφήμιση

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.18/19 ROM για 35 συσκευές.

Είναι έτοιμη και η πρώτη ROM για το Mi 9T (Davinci)

Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Τον διάδοχο του πρώτου της in-house επεξεργαστή ετοιμάζει η Xiaomi και σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει σε… πολύ ισχυρές συσκευές στο άμεσο μέλλον.


    Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρία έχει στα «σκαριά» τον Surge S2, έναν δικό της επεξεργαστή επόμενης γενιάς, που θα προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

    Υπενθυμίζουμε οτι το πρώτο Surge S1 SoC είχε κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) πάνω στην αρχιτεκτονική των 28nm και τα πήγε ιδιαίτερα καλά στα πρώτα τεστ για την αξιοπιστία του, έτσι αποφασίστηκε να προχωρήσουν στον… διάδοχό του, ο οποίος θα βασιστεί στην αρχιτεκτονική των 16nm και η μαζική του παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους, ενώ αναμένεται να είναι ο βασικός επεξεργαστής που θα εφοδιάσει τα νέα μοντέλα της εταιρίας που θα δούμε προς το τέλος του έτους, όπως τα Xiaomi Mi 6c και Mi 6s!

    Το Xiaomi Pinecone S1 ή Surge S1 εφοδιαζόταν με οκταπύρηνη αρχιτεκτονική με 4 πυρήνες Cortex A53 χρονισμένος στα 2.2GHz και 4 Cortex A53 πυρήνες στα 1.4GHz, υποστήριζε μνήμες RAM τεχνολογίας LPDDR3, και μνήμες αποθήκευσης eMMC 5.0, ενώ οι επιδόσεις του ήταν κατώτερες του αντίστοιχου Snapdragon 625 SoC της Qualcomm. Ο διάδοχός του σύμφωνα με φήμες θα είναι σαφώς ισχυρότερος από τον συγκεκριμένο επεξεργαστή της αντιπάλου εταιρίας.

Σχόλια 1